上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
1.5k  1.3m

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-1-22 11:13 發表 查看引用來源
其實10K唔難。師兄應該冇問題!😬
足底筋膜炎好惡搞
鞋唔岩會跑到想死

引用:
原帖由 dragonbone 於 2024-1-22 12:47 發表 查看引用來源

如果無再痛我以前都跑開10km,但真係無跑超過2年,要慢慢執番起先得~~~~
教練師兄唔知好唔好成績,順唔順利呢?
比預計快少少
但又未到自己pb時間

引用:
原帖由 dragonbone 於 2024-1-22 14:42 發表 查看引用來源

我最近見到有個變形金剛跑添啊。
呢個補賽,3月
之前黑雨改左

引用:
原帖由 dragonbone 於 2024-1-23 10:38 發表 查看引用來源

師兄,我想問,跑今次渣馬係報名就可以跑,無門檻既係嘛?
另外師兄今次成績如何?滿意嗎?
睇你玩咩距離
10k無門檻,有時限
半馬要有10k紀錄
全馬要有半馬紀錄

我覺得一般,仲可以快

引用:
原帖由 dragonbone 於 2024-1-23 10:42 發表 查看引用來源

而家好多比賽係科學園起步,對我黎講好Q遠。
科學園其實條路好悶

引用:
原帖由 dragonbone 於 2024-1-23 10:41 發表 查看引用來源

係,所以我估我都要慢慢pick up番,因為難得而家完全無事。
首先搵岩鞋先

引用:
原帖由 dragonbone 於 2024-1-23 10:40 發表 查看引用來源

都唔係架師兄,真係出賽既訓練,跑跳到死死下,我打折都搞唔掂.....
無氧係痛苦d

引用:
原帖由 dragonbone 於 2024-1-23 16:13 發表 查看引用來源

明晒喎,即簡單講,先整個10K成績,靚靚果隻先,係嘛?好好~~~~
弱弱一問,10K都係要同黎自渣馬嗎?其他賽得唔得架??即.......而家搞緊果D小丸子啊,變形金剛果D呢,HAHA.......

科學園唔係好跑咩??條路夠平嘛? ...
10k多數有cert
純粹證明你有能力10k

引用:
原帖由 dragonbone 於 2024-1-24 14:55 發表 查看引用來源

師兄,我見你提左不止一次講鞋既問題,令我都反思左係唔係我之前唔夠細心。
可以講講你既心得嘛?仲有,你練同比賽都係同一對鞋,係嗎?
定還是練跑已經有幾對鞋輪流咁著住練,到比賽就揀一對最夾自己既呢? ...
舊時會同一對鞋練同跑
依家分開鞋跑
初初跑都係試岩果個系列就買黎跑

引用:
原帖由 dragonbone 於 2024-1-29 16:18 發表 查看引用來源
好耐無上黎,吹下水先。
唔知大家對一D成日有傳聞既行業點睇,但事實上我覺得有無事發生都一回事,想唔想令佢發生就睇大家功力。
我講緊既係,最近話說有個單位放租同埋另一方面又要去收樓,去收樓時,嘩,個收樓妹妹好鬼索,行政loo ...
一次性交租金😂😂

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆