上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
5.9k  1.3m

引用:
原帖由 史隆教練 於 2020-11-17 16:22 發表 查看引用來源

可食用及再用指數?
疫情搞下搞下就已11月中,黎緊12月聖誕節,就真係唔知有無得恢復番,安全地出去玩,又有得食聖誕大餐就真。
每年去旅行既日子都打亂晒,情緒極低落.........

引用:
原帖由 史隆教練 於 2020-11-17 19:40 發表 查看引用來源

我要諗點用d假😂😂
去玩~~~~
諗下玩咩~~

引用:
原帖由 sam7211 於 2020-11-18 11:45 發表 查看引用來源

師兄你天生異稟,魅力沒法擋。😂😂😂
師兄,其實要異稟都係先天之外再加後天努力。
近日同唔同既人食飯交流,有地產既有銀行既,當然仲有其他,佢地係而家呢個市,都企得住腳,而且亦有自己對市場既見解,俾我感覺後天努力真係幾緊要。
魅力唔一定亦唔止係外表,能力都好吸引。

引用:
原帖由 sam7211 於 2020-11-18 11:47 發表 查看引用來源

咁師兄到時會唔會抽呢隻新股先?😂
可能搵條女個股黎抽易D喎。

引用:
原帖由 史隆教練 於 2020-11-18 12:30 發表 查看引用來源

我連埋跑山應該過左十次😂😂
想問師兄好耐,師兄另一半係唔係都係運動型呢?

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2020-11-18 13:13 發表 查看引用來源
露營車,酒店,都驚上手…
驚上一手D精,定驚上一手既咩先??
其實我都想,但一疫情,當堂無敢試。
其實醫生建議係要遵守架,唔守足都盡做。

引用:
原帖由 史隆教練 於 2020-11-18 16:11 發表 查看引用來源

佢係我既相反🤭🤭🤭🤭🤭
再係咁,真係玩儲錢。
無旅行,無野好買,真係等買樓,HAHA.......
近排衫衫褲褲都大減價,真係不得了。

諗下買咩性旦禮物氹另一半囉。

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2020-11-19 01:10 發表 查看引用來源
驚有病毒殘留啫…
其實而家已經係流感高峰緊,好多學校中招。
今年成年都同病有關....................

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2020-11-19 01:11 發表 查看引用來源
都諗緊買乜好…
而家外邊好好氣氛,行一轉搵下靈感。

引用:
原帖由 degree06 於 2020-11-19 09:30 發表 查看引用來源

師兄,有冇遇過老千、騙子?

當幫左對方好大忙後,跟住對方馬上計劃騙錢,如此違返人性,除左老千或騙子,仲會係咩人?

網上好多騙案。
師兄講緊既係邊隻先。
如果好似師兄同對方認識有互動,深交既就傷D,因為當中有感情,可能建立左信任。
如果講網上,仆街何其多,最低層次但仍搵到食既今年先講創新高。

如果騙案但唔犯法既都有,我以前都遇唔少。只好講句,做人唔好貪心,捷徑人人想行,但要自己有本事先好行,D騙案通常都講到係得你知,益你既,其他人都無呢個好處。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆