上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
5.9k  1.3m

引用:
原帖由 史隆教練 於 2020-11-19 12:48 發表 查看引用來源

呢期買鞋多
好多鞋行爛
HAHA...... 咁師兄真係要行下,家陣咩都平,最怕你唔去買喳。

我都買左D野,只係未買到心頭好住。

引用:
原帖由 degree06 於 2020-11-19 13:22 發表 查看引用來源
我當對方係朋友。但交流過程太唔合理啦。我先意識到,其實我係遇上騙子。人心係非常複雜。即係我仍未修煉圓滿。
樂觀D睇,有人想呃自己,可能係自己仲有個值。
亦有人講,果個人有價,先會被利用。
周身無料,想有人睬都難啊師兄。

人心難測,周星星有套戲講得好好既,惡人奸,好人要仲奸,唔係點應付D惡人,害人之心不可有,防人之心不可無啊師兄。

引用:
原帖由 史隆教練 於 2020-11-19 17:04 發表 查看引用來源

買左兩對鞋啦😂😂
有d無size
師兄,科學園出年1月尾有個3,5,10既公里賽喎~~~~
會唔會參加呢?

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2020-11-19 19:09 發表 查看引用來源
我響賣衫網站睇,冇乜心水。
哈哈,去現場睇,感覺唔同d。

引用:
原帖由 史隆教練 於 2020-11-19 19:47 發表 查看引用來源

咩賽黎
我仲有兩個賽延左期
都唔知幾時有
好似叫 Wonder woman run,唔sure,但佢而家可以報名。

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2020-11-19 19:14 發表 查看引用來源
我最近遇到,whatsapp靚女相白撞。我傾幾句,佢話買邊隻邊隻股票。我冇反應,咁就冇再whatsapp我。
相係靚女一定要,通常對白係:

好耐無見?
幾好嘛?

已經唔係問記唔記得我。🤣🤣

引用:
原帖由 史隆教練 於 2020-11-19 20:25 發表 查看引用來源

可能only for女仔跑
師兄,佢有個人組同親子組,我估唔會只有女仔跑掛,如果係,我告到一號皇庭都告。🤨🤨

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2020-11-19 21:11 發表 查看引用來源
哈哈,開場白係:
我個電話有你號碼,請問你係邊位?………
哈哈,係,好似佢記得你反而無心肝果個係你咁。🤣🤣

引用:
原帖由 史隆教練 於 2020-11-19 21:55 發表 查看引用來源

日本名古屋馬for女性only
咁小弟真係見識少。😅😅

名古屋果度我去做支援得嗎?心肺復甦同人工呼吸。

引用:
原帖由 史隆教練 於 2020-11-19 21:55 發表 查看引用來源

日本名古屋馬for女性only
師兄,我FC左,男女共浴,Sorry,男女都可以共同參加先係。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆