上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
5.9k  1.3m

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2021-4-30 01:40 發表 查看引用來源

其實你已經講出重點, 我個身唔見得人吖嘛

唔係我高質,  係我欣賞高質男
HAHA.......
問問題。
如果女生樣95分,身材卻是33A,model身型,靚既,
另外平凡女生,樣75分,即不討厭蠻可愛卻有點大眾臉,身材卻是35D,小肥型,
妳估男人會揀邊種?

引用:
原帖由 史隆教練 於 2021-4-30 12:09 發表 查看引用來源

因為我好high
所以係咁hi
HAHA.....見到Kat師妹當然要High,聽講佢係最難約又最吸引既一個黎架。

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2021-5-1 02:14 發表 查看引用來源

咁要睇吓男人嘅目的😏
無錯。
咁所以妳點會唔高質呢?男人諗咩妳都知,高質男最唔願花時間就係講俾女人知佢地想點,而家妳都知道埋,仲從未放相就知咩料啦。

引用:
原帖由 cc19880910 於 2021-5-1 10:57 發表 查看引用來源

平凡女生,樣75分,即不討厭蠻可愛卻有點大眾臉,身材卻是35D,小肥型
師兄揀呢款係咩原因先??主要係食用正??
因為有說呢種通常又聽話又好手感嘛。
但另外95分行出黎好威威架喎。

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2021-5-1 14:27 發表 查看引用來源

女仔呢,點吸引到人佢自己實知。不過係咪吸引到自己想吸嗰個就…
HAHA,師兄有所不知,女生想要A,佢吸引左B,C,D埋身,A自然緊張,就會注意注視女生架啦嘛,呢招好平常架。

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2021-5-1 22:49 發表 查看引用來源

你不停話我高質,我覺得你查實整蠱緊我
HAHA,妳唔見我整蠱另一個?係呢度我講得出口既好似得妳一個喳喎。

引用:
原帖由 degree06 於 2021-5-2 05:45 發表 查看引用來源
cat姐,呢排點吖?仲有冇做gym?
6度兄大膽啊,Kat師妹出現左好多次啦,都唔見你留言。

引用:
原帖由 史隆教練 於 2021-5-3 09:25 發表 查看引用來源

我會睇埋性格🤫
HAHA,當兩者性格都係平易近人,
95分女生行出黎注目禮必行,人人都讚靚既。
而可愛女生就順眼,簡單講都舒服但就唔會好似95分女生成為焦點。

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2021-5-3 11:56 發表 查看引用來源

95 分咪好似揸架名貴跑車出街咁

好有虛榮感
無錯,其實就係咁,
95分既外表,好威好有虛榮,但上圍唔係好偉大時,男人實際係想要咩呢??
好可能心底會覺小肥大眾臉既好身材先更吸引。

引用:
原帖由 史隆教練 於 2021-5-3 12:15 發表 查看引用來源

平易近人可以扮出黎🤭😏🤫
師兄,當女生有咁高分時,佢係連扮都唔會架。
而且有句名言叫日久見咸濕,男人都扮唔得幾多啦當同女生相處得來,除非無Feel,HAHA.....

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆