上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
5.9k  1.3m

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2021-5-12 10:38 發表 查看引用來源

連身裙比緊身褲好睇… 今日見個女仔著緊身褲,好似差少少。因為臀部冇咁挺。如果著裙會好睇好多。
而家既緊身褲,上身要配件短打衫,露出小蠻腰先好睇,完住睇得出女生係有努力過既。
短打衫要包得上圍實實而條腰又修得靚,絕對唔係一味戒口唔食野得棚骨可比。

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2021-5-12 12:02 發表 查看引用來源

咁你應該好心幫吓佢。走埋去拍拍pat pat , 建議佢多做運動,彈彈吓會靚好多

再話可以教佢做運動,抄埋牌
下一個鏡頭會唔會係被人拉架??

而家天氣真係好到一流,我呢幾次跑,成個手錶印出晒黎........

引用:
原帖由 史隆教練 於 2021-5-12 14:13 發表 查看引用來源

行一日山咩印都有🤫
師兄有無搽防曬。
我估黎緊我都要~~~~

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2021-5-12 12:02 發表 查看引用來源

咁你應該好心幫吓佢。走埋去拍拍pat pat , 建議佢多做運動,彈彈吓會靚好多

再話可以教佢做運動,抄埋牌
早排我俾個女性朋友打patpat,佢問我係唔係有玩深蹲,我好認真答有。
而家聽妳講,其實佢似想抽水喎..............

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2021-5-12 18:03 發表 查看引用來源

咁下次你繼續扮唔知啦!

上次打pat pat , 下次加馬,摸吓pat pat .... 再落去,有驚喜呀喂!
呢D情節通常要gym room舉緊鐵,又或廚房整緊野食時做先正喎。
當然,早餐刷牙時都得。

引用:
原帖由 史隆教練 於 2021-5-13 09:30 發表 查看引用來源

我唔用防曬🤫🤫
師兄咁堅??
我跑轉都紅晒喎,我唔得呢...........

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2021-5-13 09:44 發表 查看引用來源
我見過上圍豐滿唔係著緊身。

著件冇袖短裇衫。件衫剪裁原本應該到肚臍左右,俾佢撐到露出一大片腰上,好吸引呢。
呢D咪就係上圍正緊要,定小蠻腰吸引D囉?
當然係無衝突既,但就實在吸引,而家先5月喳,HAHA~~

引用:
原帖由 史隆教練 於 2021-5-13 14:58 發表 查看引用來源

曬曬下就慣
嘩,我真係會甩皮架。你勁~~

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2021-5-13 17:20 發表 查看引用來源

高質靚女咁對你,任何地方都歡迎啦!
屁股挺得黎有肉,邊度都受歡迎架。

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2021-5-13 23:13 發表 查看引用來源
咁樣著硬係覺得成日比人𥄫

話說我又遇到不正常人類,不過同之前唔同,今次係女⋯⋯
等等先,其實女昅女會唔會真係用欣賞覺度架,因為女仔先知女仔邊度難操嘛。
而我不知道女仔有幾難操。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆