上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
5.9k  1.3m

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2021-5-15 02:53 發表 查看引用來源

乜嘢叫 “無理由”?

呢度係咸版,更加有理由分享吓食女嘅事!
哈哈,今次呢個post我已講左好多。🤣🤣

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2021-5-15 02:56 發表 查看引用來源

😆😆😆😆😆 龍兄咁厚禮,一定有原因🤭🤭
其實送禮係好閑既事,送袋咁小事都提我黎講反而唔好意思。呢件真係唔係咩厚禮,令男人花時間花心思先叫厚禮。

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2021-5-16 00:16 發表 查看引用來源

好嘅故事,無任歡迎!點可以比佢停?

尤其搬咗屋,而家冇乜高質故事睇😢
HAHA,都無新人可以入,好難有咩高質野。
其實呢個咩玩法呢?
就好似D喪屍禁區由佢自生自滅咁。 ( Sorry最近又睇埋D喪屍片,上晒腦。 )

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2021-5-17 21:50 發表 查看引用來源

慢慢步向死亡之路 ⋯
又唔係死亡既,但我覺得其實係仲有好多人,只係堅唔出聲留言遮。
師妹如果睇下我地呢個post既數字,其實就會明,我記得我未update最近呢一次時,查看人數約已有333K,由上次update到家陣,今日去到數字係346.7K,即足足有10K以上既人入黎睇過我同妳或大家既留言,數字都唔係細,但就來來去去得我地幾個傾囉。

所以我會估,真係有人會好鐘意師妹妳留言,又或因為Sam兄數字兄教練師兄等等師兄妹。
我唔係謙,我無提我篇野因為次次update超多字,擺明只俾有耐性有時間既知音人睇,我係特登既,因此未必係號召力所在。

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2021-5-18 08:49 發表 查看引用來源
我其實好少禮節咁送禮。

又到要諗生日禮物既時間了。
HAHA......識我既女人,知道我最唔鐘意人做咩我又做咩,除左最初幾年要氹,我都好少係節日買禮物氹女友。
反而閑日我買既多,一來又真係驚喜,諗慶祝時又唔使同人爭位。

師兄,而家買禮物易左,市場上多左好多心思野,仲有好多情侶係工場DIY既產品,可以諗諗。
( 早前我同另一半去左Time Square整cake,好玩架,因為小朋友都有玩,師兄可以一試,而家有好多類似。 )

引用:
原帖由 sam7211 於 2021-5-19 18:54 發表 查看引用來源

師兄心思一向比很多人更優勝。👍
師兄,其實呢D就係我地成日講既人比人。
心思既野其實我唔多,心態反而我覺得好緊要。
其實早排有廣告講出重點來,就係世界無醜女只有懶女人,都真係啱左一半架。
男人一樣,心思比精子仲要少,你叫條仔隔晚扑條女都仲可以,隔晚諗條新鮮橋氹女真係唔可能。
但其實我地又無諗到,女仔被我地氹到其實閑閑地都暈7日,日子係好好過。

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2021-5-18 16:22 發表 查看引用來源

哈哈!唔洗估,一定唔係因為我嘅留言啦!

十成係你嘅長篇故事啦!
SAM師兄已講明為妳而來啦,HAHA.......

所以我心情咪有D複雜囉,明明好多人睇,但好少人留言,睇得文既人我都想聽下意見架嘛。

引用:
原帖由 天剎沽星 於 2021-5-20 10:45 發表 查看引用來源

好耐無上黎
心思男人係會比較弱,點樣先能脫穎而出就要睇你肯花幾多資源
心思真係好難,其實又可以好易,不如講,其實呢家野又要睇女生吸引力,HAHA......

引用:
原帖由 sam7211 於 2021-5-20 14:55 發表 查看引用來源

其實我都相信此post是超多人睇的,
由以前在香討,又或嚟到呢度,
呢個長青連環鋪,
應該都已凝聚了不少fans.
當然我都是其中一份子啦!

其實除了幾年前之外,
我已好耐沒有爬師兄的文了,
有時真係好想好想,
靜靜地去閱讀師兄的 ...
HAHA,師兄你都唔係第一日識我,我呢家野睇得好開。
簡單講,我係特登集結好一個長篇才post上來,講真,寫一篇野可以好hea,可以好有heart,要hea既我就唔出啦,出得既都係一個值得記念既回憶,咁當然我都想睇既人都可以靜靜地投入去睇,代入到當時個氣氛,所以你先見到我篇野郁D都起碼要你睇成10分鐘或以上先走,但其實同而家既速食概念好唔同,好多人希望睇3分鐘左右就要包含晒相遇,奇情,扑野等等,真心講呢家野唔係我最想寫,我想寫既係一件事發生,一個機會出現,俾著係你你會點揀呢?

令唔到師兄你睇晒篇野,證明我吸引力唔夠,希望下次改進好D,令你有性趣慢慢睇啦。

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2021-5-20 15:09 發表 查看引用來源

所以好多師兄魚翁咁pm 師妹,想免費餐,只係send 個聯絡巧馬,連個pm 都懶成咁,就唔好怪點解咁難搵到食

世界上,冇嘢係免費㗎嘛。就算有,一係就冇乜要求質素,一係分分鈡「好貴」。

唔洗努力,唔洗心思,又正又免費,真係億中無一, ...
HAHA...... 速食嘛,速食就係咁,但其實而家女生都會係咁,我都分享下,我收PM,如果我覆,會即開始傾,但下句都已經即時想wechat或whatsapp,如果say no, 最後一句已經會問可唔可以見,如果考慮?位女生都已即時唔見人了~~~~

所以不用努力,不用心思,不如講食到都要好小心,因為世界上咩都講價值,因自己好口材,因自己係靚仔/女,因自己好身材,貪自己有錢,自己咩野吸引人同人地咩野吸引自己,總離唔開以上任何其中一點,除非...... 原來對方係貪就手,真係被人睇中都唔高興。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆