上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
5.9k  1.3m

引用:
原帖由 sam7211 於 2021-5-24 09:17 發表 查看引用來源

現在我呢種年紀,
用多次,
少一次。
必需要養精蓄銳,
不能胡亂發射。😅😂
師兄思維方式唔得,我地唔係叫用一次少一次,而家諗點keep住道power,心態上係用完一次,又因為有料到可以用多一次,先唔會就住就住架嘛。

引用:
原帖由 bcm 於 2021-5-24 10:28 發表 查看引用來源

係,我同學都好多年無見,但係佢係個健康,開朗嘅女仔,
大好家庭,個仔4歲咋所以好心up
我個fd都係樂天型,仲要玩開潛水,游水,好健康。
當年仲幫過我,佢走時,我超突然,我真係試過一排勁問自己,我地係唔係應該多D約出黎見呢?等等問題...............

引用:
原帖由 alexyclam 於 2021-5-24 10:39 發表 查看引用來源

幾好丫。。我呢排少左。。多數去左陽光與海灘
曬爆,我雙手黑曬,頭都黑,出晒印........早知除衫跑。

講件搞笑事。

尋日如常跑步既我,嘩,個天真係猛太陽到呢.......照到個地都好似會發光咁,有遮同無遮掩既地方實在係兩極。
幸好沿途好多美眉咁啦,呢D天氣仲要一早跑,都真係好有心做運動既人先可以,所以我心情都好愉快。因為有索索靚女睇添嘛。
唔知大家遇上同一方向既跑友係點,我當然都會有食塵既情況啦,但如果對方係女生,今時今日既我都仲會唔想跑得慢過佢地既心態,咁啱佢仲要係鬼妹添,所以就同佢係海旁一齊跑左好一段路,直到分叉位先分開,但其實小弟近排勁唔夠瞓,不自量力完之後都要抖抖,就慢行去有木條砌成的蓋和長櫈度回氣,而呢個時候就有位女士係度玩緊引體上升,仲對住我笑,我當然好禮貌地俾個叻佢啦,女生喎,引體上升喎,真係未必人人做到,尤其.....

當我俾個叻時,佢對住我笑,仲講: 我唔叻啦,我身邊呢個仲勁啊。
果位女士朋友就好謙地: 唔係既,做得多遮。
我好禮貌地微笑後........ 對話就開始,嚴格黎講唔係對話,係佢對住我不停講話,因為我又抖緊,唔好意思走開。
咁點解我會講搞笑呢,因為....... 呢兩位女士其實係70歲既婆婆,佢地企上櫈度,伸直手向上拉住遮蓋用的木條黎玩引體,當然佢地唔可能出現頭過木條啦,但都可以將成個人引上去,我唔知70歲既我到時仲可唔可以,但呢兩位婆婆就勁得。
而估唔到既係,成個早上咁多靚女,居然被我撩到兩位70歲婆婆........ 我唔知點解心底裡會在笑........ 笑咩唔知,但個感覺非常良好,之後就同婆婆88後就再跑了........

引用:
原帖由 史隆教練 於 2021-5-24 11:31 發表 查看引用來源

如果做地盤
會有口罩印
地盤呢......師兄你出去真係要多飲水。
我完全想像唔到係烈日下開工係點,真係會曬死.........

引用:
原帖由 bcm 於 2021-5-24 11:49 發表 查看引用來源
都無辦法,始終我地唔係18,22,人開始大就要面對呢d情景
係架,所以我早幾日先同最fds幾個朋友食飯,先講不如間唔中見下,疫情下搞到個距離感仲遠左,真係要見下感覺會close番好多。

引用:
原帖由 史隆教練 於 2021-5-24 13:34 發表 查看引用來源

唔係話黑心
有時突然走好過俾病痛磨幾廿年先走
師兄講得啱架。
以前呢,真係唔會咁注意健康架,我係呢10年先有改變......

引用:
原帖由 alexyclam 於 2021-5-24 13:35 發表 查看引用來源

我只得泳褲位係白咋😂😂
師兄,你唔會曬得耐架嘛?我尋日唔係特登曬,跑住咁一粒鐘,都已黑白分明了~~~~
而家已沖凍水涼........

引用:
原帖由 bcm 於 2021-5-24 13:51 發表 查看引用來源
婆婆殺手
全程有19幾個靚女,性感既有,健美好身材又有,要索有索,要養眼有養眼,點估到撩我傾唔停既,係一對70歲玩緊引體上升既婆婆呢........
但感覺好良好,走時我地仲bye bye架,但佢地好似..........無影架............呀唔係,果時好似係好曬,同埋佢地係個櫈既影底下。

引用:
原帖由 bcm 於 2021-5-24 13:51 發表 查看引用來源

係,距離感!!呢3個字形容得好好
真架,再忙都要見,最多每次聚都少人D,同埋唔好太夜走。
而家外邊食飯好方便,唔知係唔係無左遊客,我真係好多地方都唔使等位。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆