上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
5.9k  1.3m

引用:
原帖由 bcm 於 2021-5-24 13:52 發表 查看引用來源

想食就食~
食咩呀食咩呀??

引用:
原帖由 史隆教練 於 2021-5-24 14:09 發表 查看引用來源

15分鐘內出汗
師兄萬事小心,其實我好開心自己係男人,男人跑步熱都剝光上半身人地仲讚型。
女人,點熱都要戴住個bra........ 又要怕個妝溶........

引用:
原帖由 vanvannesasa 於 2021-5-24 14:36 發表 查看引用來源
有小朋友就更sad😢
我有時諗如果我突然走左,我老公搵返另一個唔難,但小朋友就永遠無左媽媽😭
嘩,呢個問題就好似一對夫妻問:如果要走,究竟想老公走先定老婆走先,留係度果個係捱咁樣啊。

康丐C放心啦,如果小朋友大左,男人好少會好易搵女人去頂媽媽個位。
如果唔放心,妳同老公講,如果妳走左佢搵另一個,妳係上邊搵兩個,佢搵兩個咩?妳搵四個。

引用:
原帖由 sam7211 於 2021-5-24 14:51 發表 查看引用來源

師兄呢件絕對是開心事,
個人好喜歡跟上了年紀的公公婆婆吹水,
當然唔會刻意做作啦!
但如機緣下有如此機會,
和長輩閒聊一下,
大家傾下偈,氹下佢哋開心,
見到佢哋開心,其實自己都好開心!

70歲還能夠做到引體上升,
其實殊不簡 ...
係,婆婆1號仲好精靈,我只係豎起手指俾叻,佢已開口答我另一婆婆仲勁。
婆婆2號又好主動好謙講自己點樣點樣,唔勁架,但做到囉。
跟手婆婆1號即席示範引體30下,我呢........真係流住汗流汗架.........
我想講係,以為同後生索女傾先開心既我,估唔到婆婆都可以好快轉數又好表現自己,真係好得意架。

引用:
原帖由 vanvannesasa 於 2021-5-24 14:51 發表 查看引用來源
婆婆好犀利!
HAHA.......Sasa請問妳幾耐無做運動?女上仲得唔得?
.

.

.
.

我意思女生引體上升仲得唔得?

引用:
原帖由 bcm 於 2021-5-24 15:07 發表 查看引用來源

少見左都唔知講咩。
不過講真,襯未爆第5波,拿拿聲食左佢先
HAHA,唔講政治,唔講天下,只講修身,齊家,已經可以好好傾。

我果D係以前大家肝膽相照住一齊去溝女同玩果D,而家係傾點樣唔好腰圍大過胸圍,眼有無老花湊小朋友心得既階段了。
講健康講家庭,再講講最近玩緊咩其實都好享受同傾到人地收舖。
Staycation我無玩,去點樣DIY工作坊又好似好得意等等,仲有野外露.....步出行下郊外呢,好多野妳唔做而朋友做就會好多野傾了。

引用:
原帖由 vanvannesasa 於 2021-5-24 15:01 發表 查看引用來源
仲要女人曬得多會出斑,呢樣最大鑊呀
其實我想問,點解男人好似無呢個問題既??
我只關心點曬出肌肉紋好睇D,唔會擔心咩野斑,我身邊男人又好似無呢樣野?

引用:
原帖由 bcm 於 2021-5-24 15:06 發表 查看引用來源

無影咁驚??
HAHA,其實係果時太曬,佢又企係櫈影底下,我講笑遮。
因為果度係我每星期都跑既固定地點,婆婆又第一次見喎,我講得玩野左。

引用:
原帖由 sam7211 於 2021-5-24 15:09 發表 查看引用來源

相信咩年齡層的女人,
都會有想吸引到異性的心態。🤭
師兄講得啱。
今次跑,我見到一星期點都遇上2,3次既一個少女,佢原本係上圍豐滿但少肥既人,所以我無咩理。
點知最近再見,佢皮膚黑左,成個人好明顯修左身,跑姿有力得黎仲快左,我堅忍唔住望左好耐下。

係係係......最緊要係佢仲好nice,好相與,無錯,我無同佢傾計,但睇得出佢好......好雙乳。

引用:
原帖由 vanvannesasa 於 2021-5-24 15:17 發表 查看引用來源
我意思係男人或女人,要搵過一個伴唔難,但父/母就永遠得一個,搵唔返,所以小朋友係最可憐....
好喇,唔好再講呢個話題啦,太sad了😅

師兄張相係幾時影㗎?真係fit左喎 ...
上年影架,自從妳唔要我果時囉~~~~

HAHA,我當然明妳講咩啦,妳好得閒咩?考試啦,仲有心情諗呢D,快D同小朋友溫書啦,HAHA.......

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆