上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
5.9k  1.3m

引用:
原帖由 史隆教練 於 2021-5-24 18:10 發表 查看引用來源

我唔鍾意唔著上衫跑😂
師兄唔鐘意除衫跑,咁褲就唔介意……

哈哈,順便曬埋嘛。

引用:
原帖由 alexyclam 於 2021-5-24 18:39 發表 查看引用來源
[quote]原帖由 dragonbone 於 2021-5-24 17:37 發表 查看引用來源

我記得師兄好鐘意曬,只係而家咁猛烈.......
其實師兄係早上曬架嘛?? [/quote

我一早去游水加曬。。避左12 ...
而家唔12點都好,8,9點個太陽都兒童不宜……太耐呢~

引用:
原帖由 alexyclam 於 2021-5-24 20:54 發表 查看引用來源

黃昏水就浪漫啲。。5岩我呢啲獨行俠😂😂
HAHA.......香港邊度都係人,好難浪漫喎。
應該講,有時一個人仲浪漫。

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2021-5-25 00:51 發表 查看引用來源

女生都鐘意出出入入😏😏
HAHA.......鐘意出入都好,都要注意衛生同安全啊。

引用:
原帖由 alexyclam 於 2021-5-25 04:43 發表 查看引用來源

pat就白。。另外就要搵人比較下先知白5白😂
HAHA,J點會白架,師兄有無聽過,男人碌野用得越多越深色。
越彎就越打得多飛機,
出晒青根就係用得太多,
所以女生一除男人褲就已知男人本身搵食多唔多呢樣野??同埋勁唔勁。

引用:
原帖由 vanvannesasa 於 2021-5-25 14:33 發表 查看引用來源
第一次聽😆
其實係當年一位女生講我知.......

我唔知真假,但我當晚有做一個行為,就係沖涼時睇下小Dragon狀態,再對照女生既說話,呢方面女生講其實有力好多,始終妳地睇JJ多過我地男人,我地男人睇黎睇去都係自己果碌,有幾何會睇人地。朋友間亦唔會出現大家比較架嘛。

引用:
原帖由 alexyclam 於 2021-5-25 16:06 發表 查看引用來源

黃昏返屋企煮飯啦。。浪漫😂😂
師兄呢句,就好似一條佬時,好型,好多女會因此而放下媚眼,好似好得。
點知一返屋企,就戴上圍裙要煮飯一樣,咩佬味都無晒。

引用:
原帖由 alexyclam 於 2021-5-25 16:08 發表 查看引用來源

而。。。乜咁架。。以上所以病癥我都有齊喎😂😂
師兄好嚴重喎如果有齊晒......
咁仲有D抵死D架,D人講男人陰毛長,性慾強,有埋腹毛仲咸濕大食添喎。

引用:
原帖由 sam7211 於 2021-5-25 16:18 發表 查看引用來源

alex兄就好啦!
我就只見到月半彎。🤣🤣🤣
師兄平時同邊條女倚於深宵先??

引用:
原帖由 bcm 於 2021-5-25 16:30 發表 查看引用來源

係渡假屋見到鬼
我最鐘意聽,講黎聽下如果OK。
當然好怕就唔好啦~~~~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆