上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
5.9k  1.3m

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2021-6-6 10:42 發表 查看引用來源
哈哈,呢排收細左肚腩。不過上身就冇乜增肌。輕身啲感覺都幾好。
師兄睇黎下過唔少苦功。

引用:
原帖由 史隆教練 於 2021-6-7 09:27 發表 查看引用來源

sad but true🤫🤫
但真正有錢人從來唔會理自己著成點
望落同一般人無咩分別
有錢人先唔想人地知佢有錢。
通常無先想人知或想人以為佢好得好掂。

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-6-7 14:38 發表 查看引用來源

阿星好平㗎咋,生活態度就係:你好阿星好大家好😬
唔怪之得師兄咁多女生埋身啦~~~~羨慕死人呀下。

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2021-6-7 20:37 發表 查看引用來源

鬼唔知咩!係佢唔知之嘛

我哋個個friend 都叫佢上進啲,學吓嘢,進修下,不過大家識咗十幾年,佢都係不斷比excuse
不單止唔聽意見,仲認為自己「硬頸固執」係好有性格,係我哋唔欣賞佢。

咁嘅男人,真係冇L用
忍唔住講句:I very h ...
哈哈,係呢個奉承既社會有個咁堅持己見既人其實好難得。
即佢係咩都聽唔入耳既死靚仔另計。
幾十歲男人都唔識諗,係一種幸福黎架,哈哈,尤其點極佢唔明時,即佢覺得無需要聽人講囉。

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2021-6-7 22:53 發表 查看引用來源

幸福在自己的世界。

人哋講,又唔高興,女人小器見得多,男人小器真係好樣衰

Die cow one side neck ....唔同level , 唔會明㗎啦

I real no air with him talk

唉!註定一世冇女食,打飛機⋯⋯ ...
HAHA........
冷靜D~~~~
我比較圓滑,咩人都會去嘗試認識,同我思路完全唔同既非人類仲有趣,我更感興趣。
但點都好啦,呢D叫丁蟹思維,真係講極唔明架。

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2021-6-7 23:29 發表 查看引用來源

Ching 又真係好多女,仲玩到好盡下,咁樣埋身,會唔會好傷身?
係架,我都係星師兄既fans,佢update得勁快,我都要慢慢睇。

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-6-7 23:38 發表 查看引用來源

師兄見笑,得閒去睇阿星老作然後俾下評論等阿星改良下😬
唔係喎,堅唔錯,我都鐘意睇,節奏夠明快,Update仲好快添。

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2021-6-8 09:08 發表 查看引用來源
年紀大左啲,要保持身型都唔易。

健康啲,希望享受人生。
HAHA,健康身型好緊要架。
可以做好多操勞野而不吃力。

引用:
原帖由 史隆教練 於 2021-6-8 11:27 發表 查看引用來源

正如mk仔用lv
咩啊,唔好睇少,我見好多廿歲出頭既女仔用緊Channel架,HAHA.........

所以師兄都係潛力股。

引用:
原帖由 史隆教練 於 2021-6-8 11:25 發表 查看引用來源

早排林作咪係咁🤫
林作真係堅架喎。
佢同佢阿媽呢個配搭已經一絕,佢搵埋個女人就更係都鐘意出風頭呢下無得頂。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆