上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
5.9k  1.3m

引用:
原帖由 alexyclam 於 2021-6-8 17:42 發表 查看引用來源

點答你好呢😂😂😂
小弟問錯野......
我罰,自飲幾杯。

引用:
原帖由 degree06 於 2021-6-8 17:56 發表 查看引用來源
晴晴,寶寶和其他師兄師姐師妹師弟好
師兄幾好嘛?你就真係太耐無見?

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2021-6-8 17:56 發表 查看引用來源
水兵…

最高級係騎兵,有人叫炮兵…
最唔鐘意睇係騎兵,最好睇係步兵,係唔係咁呢又??HAHA......

後生時大家有無做過兵?又或可能做左都唔知架。

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2021-6-9 04:01 發表 查看引用來源

龍兄!你睇吓!你咁話6度兄,佢而家唔同我打招呼啦!
係係係,我衰我衰。
等等,等我牽住條紅線下,嗱,妳一條,揸住,握實喎,我拎埋另一邊俾6度兄先。

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2021-6-9 04:03 發表 查看引用來源

恨到,到時又敢唔敢去馬呢?

真係會散晒,分分虛脫😅😅
HAHA,有本事食得起都可能係好野黎架。
連環Q遮,再加上時間管理,同埋手口並用,嘩.....講講下好似好忙喎。

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2021-6-9 09:20 發表 查看引用來源
重要氹得女神開開心心,做既唔少得過男朋友,不過兵,始終係兵…
兵應該做得比男友多先可以係兵架嘛?
做得多黎講但又果樣野又無份做先慘。

引用:
原帖由 degree06 於 2021-6-9 23:57 發表 查看引用來源
我ok。獨處有時,與世同行有時。
師兄眼光同講野都唔同D既~~~~

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2021-6-10 10:08 發表 查看引用來源
哈哈,步兵最低級呢。

我估而家唔興叫兵。不過都有好多人響呢個位置吧。我識個朋友,叫呢啲做曖昧期,重覺得似係拍拖。

然後個女仔就同另外人去旅行,佢唔知女仔去左,同乜人去之類。然後我話佢係兵,佢重唔知乜野來。當然Goog ...
呢D真係連兵都不如。恐怕曖昧都係佢自己幻想出黎。
條女如果同得人去旅行,玩下手仲要同男仔去,就真係咩野昧味都無,得霉味喳......

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-6-10 10:22 發表 查看引用來源

師兄過奬,阿星無聊,所以寫得快,記得多啲捧場留言收彩蛋😬
仲有彩蛋添,師兄有心機啊~~

男士們,鐘意古銅定雪白呢?

話說近排做運動,
運動sport bra同彈性修身褲既古銅美女吸引D,
定露腰露肩既小號行街衫加熱短褲另搭白滑肌膚吸引呢?

係唔係今期流行呢??真係好多好野睇。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆