上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
5.9k  1.3m

引用:
原帖由 guthrie 於 2021-7-22 10:02 發表 查看引用來源

食飯只係藉口。食完正餐再開餐。
師兄就夠要開post啦。

引用:
原帖由 史隆教練 於 2021-7-22 10:03 發表 查看引用來源

有d就個女同個男優係出面
睇住個女優引誘個男友/老公係入面搞野
之後個女係出面間房就俾個男優搞埋
日本仔真係好鬼叻架。
我反而睇過一個好勁,日本仔咸濕完女性朋友A,被女性朋友B知道左,二話不說砌完A再去砌走唔切既B。

引用:
原帖由 guthrie 於 2021-7-21 18:49 發表 查看引用來源

小弟對「散餐」理解可能唔太正確。因為喺我心目中,「散餐」=「拍散拖」。並無貶意。因為一頓散餐,都可以係高汁嘅a la carte。

兩個人會正常約會,做啲戀人會做嘅嘢,包括上床。無約束嘅關係,大家都舒服。狗公時代嘅小弟 ...
師兄呢隻係fwb,算唔算呢?其實我都試過,但感覺好怪,我唔係好分得清定可能真係唔需要分得清究竟係點啦。
但總感覺似係處於自己唔需要諗多但又要諗下之間,anyway,我唔擅長。

引用:
原帖由 史隆教練 於 2021-7-22 11:42 發表 查看引用來源

咁耐以黎無操過😂
玩野下嘛,你呢D叫無操過,咁我係唔係叫散步喳。

引用:
原帖由 史隆教練 於 2021-7-22 11:43 發表 查看引用來源

戲黎姐
唔好認真🤭
都唔係架師兄,之前睇節目,有個過氣導演講佢去日本打工時,真係有4仔片商拍門,問D全職係屋企既人妻有無興趣賺外快。
都真係拍得成好多低成本戲架。

當然,唔使太認真係真。

引用:
原帖由 guthrie 於 2021-7-22 12:33 發表 查看引用來源

係嘅!

FWB一般嘅定義,應該係指有性關係嘅普通朋友。唔係情侶嘅「炮友」。

而小弟所謂嘅「散餐」(或者係唔太正確嘅叫法),應該即係casual dates,或者NSA(no strings attached)。基本上,兩人係情侶,但唔係男女朋友。廣東話好似 ...
師兄,男人定義越含糊,成件事可以好簡單皆因我地男人唔想將呢段關係複雜。
我果時可以說係,係果個moment大家尤如情侶行為,過後感覺又會普通過普通。
果時我無諗,係佢都好似我咁諗,定還是佢估如果佢行前多一步,我會即走而呢個假象都無埋。

引用:
原帖由 alexyclam 於 2021-7-22 12:57 發表 查看引用來源

好深奧啊。。。簡單啲得嘛😂😂
Guthrie老師我答我答:

即扑友以上,戀含未滿。
大家係扑友,好傾好講好感覺,但又未會為對方定名為戀人所以含極都未滿足。
老師請問啱唔啱呢?

引用:
原帖由 史隆教練 於 2021-7-22 12:15 發表 查看引用來源

舊時有架
30分鐘系列
係上門搵人妻拍
等老公沖涼就開始同個人妻係屋入面周圍啪啪啪
之後中出完個男先走
個女就流住d精
去搞掂個老公沖涼之後既事先出去搵番攝製隊 ...
頂,老公沖成30分鐘咁抵死?

但呢D戲既精髓係老公返黎仲幪剩剩既樣,老婆就面紅紅講天氣熱。

引用:
原帖由 alexyclam 於 2021-7-22 15:20 發表 查看引用來源

我就真係。。。簡單啲岩我多啲。。咁複習咁多稱號又關系。。記5到咁多😝😂
唔使,見面時,飲杯野,就問你屋企我屋企?

引用:
原帖由 史隆教練 於 2021-7-22 15:09 發表 查看引用來源

有d專登去到沖涼房門口
老公入面沖
老婆出面開餐但又唔出得聲

完左扮無事拎茶俾老公飲
唔make sense既劇情發生係其他地方係容易令人相信D。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆