上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
5.9k  1.3m

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-7-26 10:54 發表 查看引用來源

放咪好囉,唔放又點知道佢中唔中意呢😬
咁我都鐘意旅行。
其實係勁勁勁鐘意。
尤其日本,唔知點解份外好mood。😝😝

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2021-7-26 12:57 發表 查看引用來源

放假去旅行梗係要咁
係,仲有衣著女生都放d。

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-7-26 19:58 發表 查看引用來源

好明顯塌塌米係師兄嘅最愛啦😬
都係,首要係日本先有呢個feel,上次去左個比較舊式郊區一點既酒店地段時就有呢個感覺。

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2021-7-27 09:55 發表 查看引用來源
啲十零歳女仔好勁。
無錯,其實我地今屆既男女運動員都好勁。
仲有D幾靚仔靚女添。
其他國家都好靚啊。

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-7-27 11:18 發表 查看引用來源

如果係冇肩帶嘅款就直頭一個後手翻即刻跌咗出嚟添啦😬
唔後手翻,我會索性扯低,事實上亦做過,尤其獸性爆發果時,
女生有時唔鐘意男人太斯文,佢地會係行為或衣著,香水味上想男人為佢地抓狂,而更感興奮,我深信如此,HAHA.......

引用:
原帖由 史隆教練 於 2021-7-27 12:46 發表 查看引用來源

齋射精但未必睇唔到樣果d😂😂
汁男........好慘遮,haha......

引用:
原帖由 sam7211 於 2021-7-27 15:09 發表 查看引用來源

拍AV,好似有專人幫起機才埋位的。
個男人仲有專人同佢起機??咁正~~~~
個女優幾唔掂喎其實,HAHA.........

引用:
原帖由 史隆教練 於 2021-7-27 15:49 發表 查看引用來源

向上拉
向下址
唔洗除晒
上拉下扯,完全唔同玩法架下。
但我最鐘意都係將條女剝光豬。

引用:
原帖由 史隆教練 於 2021-7-27 15:53 發表 查看引用來源

其實今年奧運日本台灣都好強
好多少見既東南亞國家都有,例如越南係16強游水出現

前日女子單車公路賽爆出大冷,業餘車手奪冠
有個日本妹游水贏左,之前日本仔有個蛙泳王都係,其實我覺得好勁,亞洲人既體型同體能贏到班歐美佬喎。
技術精巧我地亞洲人會靈活D,體能都贏就真係份外刺激好睇。

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-7-27 16:17 發表 查看引用來源

除咗視覺,感覺之外,連嗅覺都有埋,食住日本餐,攬住個日本女仔,聽住佢喺耳仔邊細細聲同你講嘢………………一個字:爽到不得鳥😬
滿足晒成日睇日劇既幻想嘛,究竟幾時有得去日本玩呢..........

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆