上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
5.9k  1.3m

引用:
原帖由 guthrie 於 2021-7-29 13:51 發表 查看引用來源

主題多到你唔信。AV情景、SM(小弟符籙住嗰間)、anime、淫賤魔鏡、kinky、等等。

熱戀中嘅男女遊日本,如果住嘅地方有風呂,係好難唔出事。 ...
風呂系列直情係正啦。
溫泉後女生的紅粉緋緋,係好吸引架。
師兄即果次究竟有無下文呢?

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-7-29 20:06 發表 查看引用來源

某錯,有才華嘅人始終唔同,就算係情人都好,有才華有情趣嘅男人,點都係令人難忘啲😬
我覺得係新鮮感問題。
有情趣才華既人,佢地會有追求,異性往往唔係佢地既重心,會係甜點。
haha,唔知咁樣講清唔清楚呢?

引用:
原帖由 bcm 於 2021-7-29 20:16 發表 查看引用來源

即係醉翁之意不在酒,大家都係想搵d野食,haha
都唔係既,只係學習時,有人快上手,有人慢,又或有溝通時,人始終就會有表現既時間。
你表現得出類拔萃,自然就會有種不言而喻既魅力。
其實我都唔會成日將事情同情色拆勾架,只係有發生過時同大家分享下呢~~

引用:
原帖由 bcm 於 2021-7-29 20:14 發表 查看引用來源

我呢輪好鬼死忙呀
師妹,而家市道好兩極,忙係好事呢~~~~

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2021-7-30 09:24 發表 查看引用來源
上興趣班都好玩。師兄有冇關於興趣班既故事?
唔,之前去上健身教練課程囉,最好玩,但已經係疫情前了。
再黎就係走去學人品酒。
但呢d遲d先分享,最近執番筆,俾我完埋個回憶先。

引用:
原帖由 guthrie 於 2021-7-30 09:00 發表 查看引用來源

雖然唔願意,但不能不認同(因為才華呢家嘢,小弟完全欠奉 - 除非鹹濕都算係一種才華)。男人得個樣同碌嘢真係唔多掂,至少要係一個有靈魂嘅人。

男人睇女其實應該都係一樣。 ...
男人有情趣有才華有樣有碌野,其實玩晒架啦師兄,haha.......

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-7-30 09:27 發表 查看引用來源

似乎師妹係S咁喎😬
師兄唔知??
b師妹係我地超級受歡迎女生黎架,s級架啦

引用:
原帖由 guthrie 於 2021-7-30 10:00 發表 查看引用來源

全房都係鏡,除咗地板同窗。窗係單面落地玻璃,唔肯定係對住街外定室內。

適合有被偷窺癖好嘅人仕。
嘩,師兄,呢個環境做,其實都真係幾正喎。

引用:
原帖由 guthrie 於 2021-7-30 13:08 發表 查看引用來源

對住鏡做,又見到路人,正到嘔!

小弟嗰次間SM房同圖下差不多。除咗燈火暗黑好多。非常SM feel!

仲有其他更重口味嘅房間,可參考以下連結:

https://www.a ...
床上果幾個扣好似好正喎~~~~
張櫈就夠盞鬼添啦~~~~
如果香港有呢D,full book過半島都似...........

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2021-7-30 13:48 發表 查看引用來源
師兄慢慢寫。我慢慢等。
寫得真係好慢,HAHA........
而且暑假係最忙呢個現象近件都係我身上發生緊~~~~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆