上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
5.9k  1.3m

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2021-8-3 23:53 發表 查看引用來源

叔叔,什麼不行呢?
好單純,唔明啊
咪就係好單純,講野時好多野都唔明囉,HAHA.......
如果個小妹妹外表討好身材吸引,可能會更唔明我呢D叔叔架,即佢地行出黎,已大把人望,又或有仔埋身,
佢同我地一齊,可能會一時欣賞我地呢D叔叔有深度,卻同時又唔明我地呢D中坑點解咁多野諗咁多考慮架嘛。

男人其實都會去諗,同小妹妹一齊,一開始一定熱情如火,下半身一定忙得不可開交,但如果交棒俾上半身諗時,個gap就會出現。

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2021-8-4 10:03 發表 查看引用來源

其實如果有餐飯食得隃快又好傾,好自然會想繼續。
記得唔好講D女人唔識笑既笑話。
女人呢,會開心有人約,但都想花既時間係值得架。

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-8-4 13:56 發表 查看引用來源

有時間怪人地就不如反醒下自己好過啦😬
HAHA,師兄,無聽過愛情唔係互相傷害就係互相相愛,2揀1。

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2021-8-4 17:01 發表 查看引用來源

床上仲有唔同嘅玩法,唔同嘅姿勢
床,再玩到廚房,洗手間,廳,……露台添。😝😝

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2021-8-4 17:00 發表 查看引用來源

聽到呢啲case 真係慘爆, 尤其如果個女仔條件唔差。

浪費晒
大把Ching 排隊寵愛
堅,我見唔少仆街配美女,廢柴搭叻女。
搞到我成個邏輯錯晒……😭😵

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2021-8-4 17:53 發表 查看引用來源

嘩!外國住 house , 仲多地方玩喎,咁好忙呀!體力仲要好好,抱住行上行落
師妹識食下,我真係試過行2層樓,抱住上喎,果時就好好體力嘞。

(果時係插住抱,放落床果下,我仲好記得,我流晒汗.........)

我玩過一次係間屋有天窗,扑完抖時瞓係度超靚。

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2021-8-4 17:54 發表 查看引用來源

果刻只會諗,男嘅屋企係唔係好有米?😅
exactly~~~~
即好似靚車,落車果下條女好正,到條仔嘞,頂,肚腩又地中海既喂??佢一定好好心地+工作又叻又孝順先得。

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-8-4 18:13 發表 查看引用來源

住屋就唔敢玩得太過份,費事隔離鄰舍知啦😬
去地下果層,果時小弟係加國,3層樓,最低果層較凍,真係叫天不應叫地不聞,

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2021-8-5 09:19 發表 查看引用來源
我很醜但我很溫柔…
師兄,我遇過幾個,講:可唔可以唔好咁溫柔?

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-8-5 09:59 發表 查看引用來源

一段溝通入面,被對方吸收接受嘅,內容大概只係7%,聲線語調佔38%,而表情同肢體動作佔整體嘅55%。即係話非語言溝通喺一段對話入面其實佔好大嘅比重。

舉個例子:

你話:「你好叻。」(平板語氣),對方係唔知你讚定彈;
如果你話:「 ...
說話係最無誠意既溝通工具,但成本最低,方便快捷。
少說法多做事,係啱架,愛就更加啱添,HAHA.......

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆