上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
5.9k  1.3m

引用:
原帖由 天剎沽星 於 2021-10-7 20:49 發表 查看引用來源
如果講最唔鐘意係朗豪對面,有人會彈出黎大嗌歡迎
仲有電梯有時會開門有另一pair入黎
唔係掛,呢D野唔係低調架咩?
HAHA.....咩遮,電梯同時有另一pair,咪互相打量下囉,我遇過對方女仔會烏低身㩒樓層按鈕添,我估佢引緊佢條仔,扭晒屁股又跌晒心口搵架。

引用:
原帖由 天剎沽星 於 2021-10-7 20:54 發表 查看引用來源
我無呢D心思,龍哥100分
師兄,我曾經聽過一個高人講:

用心思做靚個頭,安排得好,同對方既結果就一定美好。
同樣地,果兩三個鐘既細心,可以換黎一晚溫柔香,值啦。
相反,如果連少少付出都令唔到男人去做,唔理女生定男生問題,果晚都預左食白果啦。

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-10-8 12:26 發表 查看引用來源

扑嘢?唔係呀,我哋嚟補習㗎,呢度有個補習天王好好㗎😬
補習人妻??我遇過喎......

但我以為會答: 扑野?唔係呀,我係中醫推拿,負責埋執幾劑藥既添。

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-10-8 13:12 發表 查看引用來源

查實阿星會咁講:「扑嘢呀?」「Well,查實佢係客嚟嘅,話性事不暢,咁我咪催眠佢幫佢執番好佢囉。」你估咁講得唔得呢😬
師兄,唔使講太多,到時你講通渠又得,練玉女心經都得,無人會懷疑你架。

我就會講因為餐廳無位,所以唯有買外賣同開間房食囉,生蠔?抵嘛,同開房無關架。

引用:
原帖由 sam7211 於 2021-10-8 15:33 發表 查看引用來源

咁師兄當時有冇打量到啲乜嘢呢?
有冇引誘到你嘅注視先?
無,反而當果一pair走時,我身旁既女生會問我: 頭先果個女仔正唔正先?
我就係度諗,咦,呢D情況,女仔係會望女仔先,定望男人架??

引用:
原帖由 sam7211 於 2021-10-8 15:35 發表 查看引用來源

我好認同師兄講約埋個女仔同一班人出嚟,
尤其嗰班人全部係你啲friend,
咁真係好突顯個女仔嘅存在,
呢啲景況通常都會好開心。
師兄,你講緊既係....... "正常關係"情況。
我指既係,如果同SL出黎,同時有其他唔識既人一齊去參與,咁都係一件富變數又好玩既事。

正如我講,上床對於我黎講只係甜品級數,我鐘意同女生一齊試唔同既野。

引用:
原帖由 sam7211 於 2021-10-8 15:36 發表 查看引用來源

龍哥嘅成功,唔係浪得虛名。😂😂😂
邊有咁多成功架,我無下文果D唔講遮,HAHA.....

引用:
原帖由 alexyclam 於 2021-10-8 18:31 發表 查看引用來源

但有下文。。都講左好幾年喎😂😂
我講得慢遮。
人揀我我揀人,其實無食比食到既多係真。

引用:
原帖由 天剎沽星 於 2021-10-8 18:56 發表 查看引用來源
龍哥咪世外高人囉!要好似食法國餐慢慢嘆
師兄你食開都明,快餐食得多會開始無味覺,只係填飽而消化不良就無必要,不如對自己好d對人好d慢慢揀件好既黎食。

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2021-10-9 02:32 發表 查看引用來源

真係好多combo👍🏻

突然想到,如果係靚仔小鮮肉,而個女係中年c9 或大媽…..會唔會有呢個咁嘅組合?🤔
一定有啦,但呢d就仲令人想估。😁😁
所以多數去自己地方,好少太公開。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆