上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
5.9k  1.3m

引用:
原帖由 alexyclam 於 2021-10-9 06:34 發表 查看引用來源
8號了。。。大家可以再訓😂😂😂
今日真係正,我好耐無懶洋洋咁過。

引用:
原帖由 GiveUpme 於 2021-10-9 18:33 發表 查看引用來源

唔係呀,我見我嗰頭間酒樓有開喎,仲有唔少人喺度等位添。戲院就好旺場,我見好多人買飛睇戲添,我原本都想去睇,但最終都無去。
有咁既事,下次我陪妳去。😝😝

引用:
原帖由 GiveUpme 於 2021-10-10 00:03 發表 查看引用來源

龍兄你一句話陪我去,我肯定好多師姐都想你陪佢哋喎。
無,幾多人約我都陪妳先。
我問妳死未。

引用:
原帖由 天剎沽星 於 2021-10-10 03:52 發表 查看引用來源
心態差唔多步驟大家唔同
我印象師兄有.....2個,新鮮同新新鮮,係嗎?
定已轉左人先??
我要update左先得。

引用:
原帖由 alexyclam 於 2021-10-10 11:10 發表 查看引用來源

當然啦。。。野5好亂食。。。肚痛架😜
肚痛咁小事,家陣我不知幾揀飲擇食。

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2021-10-10 11:56 發表 查看引用來源
上網睇小說…
真心問,師兄睇咩小說?外國?國內?本地?仲有係愛情,科幻,偵探定咩呢?

引用:
原帖由 alexyclam 於 2021-10-10 12:20 發表 查看引用來源

還可。。殺破狼正啲
我上網睇介紹,阿謝生打得都幾好睇喎,佢做奸好似仲入型入格同狠。

殺破狼係經典,洪金寶係打得好睇,而家真係搵唔到個肥又好身手仲靈活果隻,仲有吳京,其實幾鐘意佢。

引用:
原帖由 alexyclam 於 2021-10-11 11:48 發表 查看引用來源

巴膠閉😏
師兄,唔係巴閉,我打左句無左喳,我意思係肚痛咁小事,直情係煩膠咁大件事,所以先揀飲擇食啊家陣。
點知少左句,完全唔同左意思。

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2021-10-11 12:14 發表 查看引用來源
我最近睇緊情色武俠小說,幾好睇架…
即男主角好好打,女主角中左我愛一碌葛,男主角救左佢,仲用玉女心經救,即大家都剝光豬果隻,咁樣??

分享單野,話說打風嘛,我去左跑步,之後去左書局,係唔係好Q有書卷味又陽光呢??打風都做埋D咁既野喎~~~~~ 其實唔係,如果我係後生仔就正遮,一想起我呢D老坑就唔同感覺架啦。

咁講番正題,我揀緊書時,對面有一對鬼妹都係度揀緊書,其中一位吊帶牛仔布背心加短牛褲,上圍非常不得了,另一個就斯文保守得多。咁我無理啦,我有我睇佢有佢揀,到我去俾錢時,斯文果位就企我前面俾緊錢,我其實有時都好奇怪,明明去得俾錢,點解D錢唔會準備好既呢??阿斯文妹妹到俾果一刻先係度左摷右摷,咁OK啦,我都無咩所謂,咁我快眼望佢買咩啦,好有趣,我第一次見,原因係佢買左本大概類似係:如何學好廣東話既書,我即時心諗,咁搞笑既,而家會有人買書學,但學廣東話既?我再望望個女仔,咦,其實佢幾靚架喎,我就心諗: 都傻既,學廣東話最好既方式就係識條本地仔啦,包咩廣東話都學識晒。

當佢俾完錢人地又找左錢之後,佢就走,走時點知佢唔記得拎本書走,嘩.....呢D情況,如果換以前既我,我會拎住本野追出去搵佢。
但今時今日,我居然只係大叫: Miss....... your book.
佢即時擰轉面對住我笑,thank you thank you.佢個性感朋友都行埋黎橋住佢手一齊走。

我就諗咁鬼正,真係唔止.... miss your book, 仲miss you every thing呢.........

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆