上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
5.9k  1.3m

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2022-1-12 01:26 發表 查看引用來源

Haha
遇到強勁對手,男方係咪應該保持實力,唔好一q清袋
HAHA,呢家野邊有保持實力架,有實力既,QQ去盡QQ抖架嘛,而且個男既扑得,多多少少都要女生本身索底先得。
即如果係有食無類,好可能食完就走,都唔會得黎再調情呢一part,而如果女生得,男人就會浪漫之王上身,劑劑都做足,次次都去盡,令女生樂而忘返啦。

各位師兄師妹,仲有半個月農曆新年,一個月就情人節,大家有無野要入下貨呢??
小弟最近都忙忙地。而網上已有好多唔同精品推出,都真係要幾靚有幾靚。
未準備既就得閒上網行街睇定啦師兄們。

唔係賣廣告,但如果有興趣,不妨睇下,小弟覺得都唔錯。
其實小弟都只係間唔中送花,現今的花既款式好多,都係果句,氹女生,係要心思同新鮮既,附上禮物外如果附加花都真係幾唔錯。

引用:
原帖由 alexyclam 於 2022-1-15 08:56 發表 查看引用來源
話咁快5個波了。。小心啲各位。。冇乜特別少出去呀。。5係就竹竹灣過年呀😂
嘩師兄你講呢D????
咁如果同條女一齊入去,會唔會日扑夜扑架??

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2022-1-15 13:24 發表 查看引用來源
妻子不喜歡收花… 有啲傷腦筋。

不過而家啲包裝都好多款。
HAHA,其實送花係門面野,都可以送下其他野既,而家時間尚早,可以好多野準備。

引用:
原帖由 alexyclam 於 2022-1-15 17:30 發表 查看引用來源

21日。。。精盡人亡呀
哈哈,扑到都悶,21日喎~

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2022-1-16 02:34 發表 查看引用來源

龍兄話日扑夜扑,21日,咪42次?😱😱😱
女人數口係唔同d,師妹妳會數住架咩?

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2022-1-16 02:38 發表 查看引用來源

女生索底….女生得….
一句講晒,對手好重要
係架,無得食睇下都好,有得食更正。

引用:
原帖由 alexyclam 於 2022-1-16 08:03 發表 查看引用來源

龍兄。。當然得個up字啦。。你扒下啲文。。就清楚架啦。。😂😂
嗱,師兄說話又咁講。

FF系列,最近同個行家傾開返入去,咁而家仲要隔離架嘛,問佢對上果次點打法時間時,佢send左d瑜珈圖黎,講日日係度玩伸展同瑜珈,真係正到呢…

跟手問過年後上唔上去,一齊有個伴,聽完,係唔係好FF先。😆😆

引用:
原帖由 sam7211 於 2022-1-16 11:52 發表 查看引用來源

之前以為做完運動可以降低團火,
後來習慣了,
發覺原來做完運動仲需要。😅
咁師兄就正啦,早兩日先講杜記跌業績喳,咁究竟係少左人扑野定少左人用套呢?單新聞我就無睇清楚嘞。😝😝

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆