上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
5.9k  1.3m

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2022-1-18 15:00 發表 查看引用來源
最大件事係支按摩棒唔見咗😭😭😭😭😭
快D買,聽講缺貨,而家出入口既船期亂晒同delay晒。
搞到碼頭班司機日日都嘈同叫Delay no more。

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-1-18 15:55 發表 查看引用來源

輪流入去…………望下係邊個好,輪流入去然後冇嘢變有嘢就唔多好😬
其實都想講下衰野,但呢個疫情真係太煩,希望快D完左算。
2月初原本都有得跑,又因為疫情而打亂左。
有咩行業係疫情下反而無影響又好生意既呢?有時我都好奇,究竟疫情下,經濟係唔係應該差左先係呢?

引用:
原帖由 alexyclam 於 2022-1-18 16:32 發表 查看引用來源

為一棵樹放棄森林??
痴線,而家講連動物都會。
黎緊應該會有班傻友講要殺左D動物,又有班傻友會講殺動物唔好。
香港D套路來來去去果D咁上下.......

引用:
原帖由 alexyclam 於 2022-1-18 17:10 發表 查看引用來源

一定有對立。。正負永遠長存。。睇下燒5燒痛自己啦。。燒親自己果刻咪殺。。冇。。咪好可憐殺小生命。。人性喎😂😂😂
我想講呢D套路來來去去咁樣。
利用呢個話題既人都好Q悶。
但如果真係動物傳人,其實........好大鑊........

引用:
原帖由 alexyclam 於 2022-1-18 18:29 發表 查看引用來源

沒完沒了。。冇計。。巴關好重要!當機立斷
而家最擔心係其他動物都有就真係大件事.............

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-1-18 18:40 發表 查看引用來源

好生意咗嘅,除咗賣口罩送外賣賣急凍食品超級市場街市同埋啲網上課程之外,應該都某啦😬
呢個時候最好又睇下有咩好讀,進修下。

引用:
原帖由 alexyclam 於 2022-1-19 15:08 發表 查看引用來源

冇得擔心。。自我檢測下安全好過。。。動物冇口罩。。。😓
正如貓狗💩💩。。。都係啲主人5執。。完全5關佢地事。。要鬧要捉就拉主人。。分下責任😁😁 ...
點都好喇,一牽涉到動物就又係麻煩。

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-1-19 15:17 發表 查看引用來源

嚟阿星度讀催眠前世回溯之旅,學下點樣喺潛意識入面揾呢啲重要嘅資訊啦,記住,上一世未必一定係人,唔巧貢大期望呀😬
HAHA,師兄呢D班應該長開長有,會有人好鐘意同研究。

引用:
原帖由 vanillasky 於 2022-1-19 16:44 發表 查看引用來源
4年了😌😌😌😌
師兄好勁啊,咁快就4年,時間過得真快。

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-1-19 18:09 發表 查看引用來源

都多㗎,上次搞完一輪體驗班,都有好多朋友報名催眠前世,不過家下又話要隔離,都要等下先得😬
咁今次疫情都大影響,而家中學都叫停。
農曆年先玩咁既野,都幾麻煩.........
最慘外國完全唔當一回事,好似當感冒就算。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆