上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
5.9k  1.3m

引用:
原帖由 史隆教練 於 2022-1-26 14:28 發表 查看引用來源

可能果個係師姐呢😂😂
睇就唔似,佢講佢約女仔過程.......
跟手玩重口味既野,真係.......如果係真.......聽住都覺得痛。

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-1-26 14:33 發表 查看引用來源

死啦,咁阿星成日都曖昧,咪即係好有問題囉😬
HAHA,有問題就未必,師兄吸引異性就肯定啦。

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-1-26 14:37 發表 查看引用來源

係咩係咩?咁阿星要買啲毛返嚟黐上身度,黐到成個Captain Caveman咁,吸引下啲女性興奮先得啦喂😬40071659
師兄,適當既毛量,女性真係會份外興奮,好似圖中咁又實在太多,戴口罩都唔方便。

引用:
原帖由 史隆教練 於 2022-1-26 15:27 發表 查看引用來源

咁都要睇有冇用,有冇位擺
以前都可以講無帶卡,家陣手機都可以俾錢
HAHA,其實我都好想知佢要使,可以使得幾多咁巴閉。

引用:
原帖由 史隆教練 於 2022-1-26 15:28 發表 查看引用來源

娛樂圈好興要有錢叔叔😛😛
HAHA,咩圈子都希望對方有錢既,事實錢係可以解決好多問題嘛。
男人就係咁辛苦命,我地有時間陪女生又會被講唔花下心思花下錢買野,有錢買下野又會講平時陪得少。

引用:
原帖由 史隆教練 於 2022-1-26 15:43 發表 查看引用來源

我手機係俾唔到錢😂
乜都無裝
咁絕????
今時今日咩都唔裝都要好堅定先可以。
我就真係咩P都裝晒,HAHA........

引用:
原帖由 vanillasky 於 2022-1-26 15:36 發表 查看引用來源
估生字遊戲。本身無咩興趣,但身邊啲人玩,仲會有話題。所以好奇之下又玩埋一份。
HAHA,我小朋友講好好玩。
其實好多呢D apps玩架,打發時間一流。

引用:
原帖由 vanillasky 於 2022-1-26 16:35 發表 查看引用來源
呢個唔係Apps,亦都打發唔到時間(因為一日只出一題)。呢個係一個潮流。你玩過未必明,但你圈子都有人玩你就會明🙈🙈
師兄,我意思好多類似既Apps玩,打發時間一流。

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-1-26 19:06 發表 查看引用來源

其實某異性吸引到,反而巧多同性嘅奇異目光,應該係覺得阿星怪雞😬
HAHA....... 新一年執好自己再去吸引想吸引既對象啦。
新年真係好特別,屋要大掃除,人又興去剪髮,好似好忙咁。

引用:
原帖由 vanillasky 於 2022-1-26 20:16 發表 查看引用來源
[快閃限定]呢粒密瓜令我兩日要左佢8次 👻
師兄D相真係正到一個點。
虎年祝師兄射.....寫錯,係龍精虎猛。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆