上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
5.9k  1.3m

引用:
原帖由 mui1892 於 2020-8-31 15:18 發表 查看引用來源
全部男都剝光豬
我對住條女扯,我得,但同時幾條麻甩佬鳩fing fing........
果下真係會有種窈窕淑女,供不應求既感覺

引用:
原帖由 史隆教練 於 2020-8-31 15:26 發表 查看引用來源

如果有懷疑係未可以親身驗證?😂
要填Form申請,自願性質

引用:
原帖由 史隆教練 於 2020-8-31 15:30 發表 查看引用來源

唔同人玩,咁你會同咩玩🤣🤣
細細個唔同女仔玩,大個左咪俾女仔玩囉。
咁知道左之後,唔想俾人玩,咪同人玩囉。

引用:
原帖由 史隆教練 於 2020-8-31 15:32 發表 查看引用來源

深喉?🤔

引用:
原帖由 sam7211 於 2020-8-31 15:39 發表 查看引用來源

你強調:係我同人玩呀下

攪到我忍唔住笑了出來。😂
因為我想引個人出黎,佢成日未出現。

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2020-8-31 15:42 發表 查看引用來源
你同人玩過⋯⋯扮3p
佢蒙住眼,你坐住支假狗,含住支真⋯⋯嘅!?

耐人尋味
HAHA....衰野。
我都諗緊,我講成咁,妳無理由唔出現。

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2020-8-31 15:36 發表 查看引用來源

黎姿!?好明顯男人幻想力都係超乎現實
我地男人不嬲創作力量同幻想,會嚇妳一跳架啦。

引用:
原帖由 mui1892 於 2020-8-31 16:54 發表 查看引用來源
你想知道什麼先
想知局牌當師妹手執4條J時,都應該玩晒,但過程會唔會有條仔好百厭咁去抽下妳水。
仲有係妳忙緊時,用手了妳妹妹,令妳都好想要而氹妳開波呢?
仲有無D曳到用碌棍敲妳面呢?

引用:
原帖由 mui1892 於 2020-8-31 18:39 發表 查看引用來源
幫其中一個除褲含,之後佢揸我波,突然一個人入咗黎之後自動沖涼先,沖完涼佢就捉住我隻手摸佢鳩,一邊含另一邊摸佢鳩,之後一個爆了,又一個入黎,我繼續含之後佢又爆了,又再含多兩條鳩,臨走之後佢揸我 ...
其實……呢個情況J換J之間妳會唔會有時間飲水架。😅😅

引用:
原帖由 Lok0923 於 2020-8-31 22:46 發表 查看引用來源
大家等Mui解釋下,始終佢係當事人嘛,得佢最清楚,可以解釋清楚條數學題,可能係我哋理解錯左姐
係農曆7月時居然出現迷之JJ,究竟4定5呢?實在叫人既驚且喜,我鐘意師兄識加標點符號果下。👍👍

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆