上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
5.9k  1.3m

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2022-3-22 12:23 發表 查看引用來源
冇得避啦。

好似會開返夜晚飯。我想出去晚飯呢。
其實都有講,打夠一定水平既針,就咩都開番,中既人都輕症就家居隔離,重既先入院。
係唔係真??政府說了算,但我地不嬲自行處理,除左打針,其實無諗過要依靠政府太多。

引用:
原帖由 sam7211 於 2022-3-22 13:21 發表 查看引用來源

中招,隔離,有性感尤物陪伴,
冇中招,自由生活,冇女陪,
怎選擇?🤭🤭🤭
師兄,咁無中招,有性感尤物但無得陪,無自由生活,會唔會慘D??HAHA.......

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2022-3-22 12:23 發表 查看引用來源
冇得避啦。

好似會開返夜晚飯。我想出去晚飯呢。
而家就係有人講,不如中左,真係day day出去食飯行街睇戲都得,中左仲無壓力啊。

引用:
原帖由 sam7211 於 2022-3-22 11:50 發表 查看引用來源

希望師兄你心想事成,
但其實運動量如果足夠,
肉類應該不用減少,
我未中招前,
每日食超多肉類。😂
HAHA,睇師兄圖有成績喎。
我就改為食清D,而家試下唔食肉會點。其實我之前都試過,體力係無影響既,心理生理反而好似更理想,而家再試。
但我運動量唔夠,之後真係要急起直追師兄先得。

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-3-22 15:19 發表 查看引用來源

師兄努力,寫多啲故仔等大家睇,不過最重要係保重身體。

阿星某樹,係忙到甩碌,每日做緊14個鐘以上嘅適應期工作,新人事新工作,係辛苦啲😬 ...
而家呢個時勢有得忙係幸福啊師兄.......
子華神話齋,而家個社會痴左線,因為好多人講: 我真係好鐘意返工,好想返工啊..... ( 尤其隔離人士.........)

引用:
原帖由 sam7211 於 2022-3-22 15:22 發表 查看引用來源

係,小弟上胸係有啲進步,
有一點厚,但始終未夠闊,
膊頭還要多加操練,
都係嗰句,還有漫長日子。😅

睇過師兄身型,
其實應該還需要繼續吃肉,
但師兄剛剛相反想戒除肉類一段時間,
為何呢?這點不太理解,
點都好,都期待師兄啊!
共同努 ...
師兄keep going~~~~
HAHA......暫時健身我先放在一旁,小弟正進行齋戒期,所以會唔食肉,body就唯有順其自然好了。
但師兄有成績都會促使我之後努力。

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-3-22 15:22 發表 查看引用來源

話政府係苦口婆心都唔係過,要大家學習自己照顧自己,唔巧靠人😬
其實外國個態度仲街街,而今時今日仲有人對政府抱咁大期望真係難得。
點都好,大家努力走出困境。

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-3-22 15:24 發表 查看引用來源

龍師兄呢個假設真係慘無人道,慘不忍睹,慘過弟弟呀😬
HAHA.......
再慘D都仲有.......
近月都口罩過日,無見靚女好耐喇.............

引用:
原帖由 doubling 於 2022-3-22 15:26 發表 查看引用來源
Sam哥~身體健康呀!
搞錯,我呢??我呢??

引用:
原帖由 doubling 於 2022-3-22 15:46 發表 查看引用來源

師兄想排毒?
其實係信仰信念,所以齋戒一段日子。
我小朋友中左嘛,而家陪住佢地,同時改改平日既飲食習慣。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆