上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
5.9k  1.3m

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-3-23 17:40 發表 查看引用來源

簡直好似中咗慢性化骨綿掌咁,由頭慢慢化到落腳添啦。榴槤之國當然係一個令人樂而忘返嘅地方,不過其實好多東方女仔都非常之吸引,例如菲律賓印尼泰國星加坡台灣日本,阿星見識少,係識得咁多地方咋😬 ...
以前唔覺,我真係覺得馬來西亞同新加坡女仔都好吸引。

引用:
原帖由 doubling 於 2022-3-23 18:25 發表 查看引用來源

我哋偷偷地面授㗎⋯shhhhhh
呢個一定要~~~~

引用:
原帖由 史隆教練 於 2022-3-23 18:39 發表 查看引用來源

o~~條線淺色左未
YES.
師兄做左核酸未?D人講呢隻先叫最準。

引用:
原帖由 doubling 於 2022-3-23 18:29 發表 查看引用來源

做乜篤爆我!!!
你叫我點聞有幾詳⋯長
HAHA,咩遮,朦眼含,唔聞下點知幾長,由個頭開始喎。

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-3-23 18:56 發表 查看引用來源

少啲城市味,多啲純樸😬
我覺得佢地都好直接,率性呢,少造作,而且夏天多,好鬼好身材又養眼。

引用:
原帖由 史隆教練 於 2022-3-23 18:41 發表 查看引用來源

聞定文🤣🤣
HAHA,唔理啦,最緊要我地夠長遮。

引用:
原帖由 史隆教練 於 2022-3-23 22:50 發表 查看引用來源

無再做🤣我了鼻了到第8日
哈哈,師兄有時間做個核酸,果隻先準。
當然,自檢多日安全都應該足夠。

引用:
原帖由 史隆教練 於 2022-3-23 22:51 發表 查看引用來源

長遮咁要去7仔買
夠晒長
7仔好多時擺太耐,我試過買完門口一開,成個傘彈左出行人路,同收銀一齊笑。
好彩佢見我長所以俾我換嗟,我意思把遮係佢度買有得即換。🤣🤣

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-3-23 23:09 發表 查看引用來源

完全同意,沒有比這更令阿星同意之餘又點頭又眼都唔眨又流哂口水😬
其實我好鍾意果邊既天氣,環境。
聽講移民馬來西亞亦唔難添架。

引用:
原帖由 sam7211 於 2022-3-24 09:03 發表 查看引用來源

少女18無醜婦,尤其看在我這種年紀男人的眼中,但成熟有韻味的女人較難求,而且自己打從第一次拍拖之後,都認識過不多不少的後生女,相反姐姐的經驗不多,我應該仍然會選擇姐姐,但隨著自己年事漸高,想搵個有feel的姐姐確實不易,想 ...
咁師兄係呢段無敵既日子裡要快D出手~~~~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆