上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
5.9k  1.3m

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2022-3-26 16:20 發表 查看引用來源
對玻璃窗我真係唔敢,試過一次喺日本浴室裏面開始推,推推吓推左出去私人露天風呂,向海所以冇太多顧慮,盡情嗌,點知之後先發現原來隔離房個私人風呂會聽到⋯⋯ ...
私人風呂既日式我都想試啊~~~~
講真,對住個海都唔推,妳另一半會唔知book咁正黎做咩架,HAHA.....
佢事後有無講,知道有人聽到仲起勁?

引用:
原帖由 史隆教練 於 2022-3-26 16:23 發表 查看引用來源
舊時行地盤日日行😂😂
係喎,師兄而家仲有無跑?跑戴罩都真係唔講笑,我D汗流到ba ba聲.........

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2022-3-26 16:24 發表 查看引用來源
咁到底要行,定係唔行好呢?
執生啦,係唔係先。
我記得試過一次係後樓梯推緊,反而聽到看更巡樓,但可能佢都聽到,就無行落黎,我就未得都唯有脹住走........

引用:
原帖由 史隆教練 於 2022-3-26 16:23 發表 查看引用來源

去旅行玩
因為俾人見到都唔知你係乜水😂
有次係日月潭,係2樓街望上黎一定睇到
其實我都咁諗,人在外地,俾人見到,人地唔識既都唔怕啦,所以去旅行係會玩激D,HAHA......

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-3-26 16:30 發表 查看引用來源

睇下係啪啪聲定係女騎師騎乘啦😬
我都係鐘意啪啪聲,同埋玩抱起。

引用:
原帖由 史隆教練 於 2022-3-26 16:31 發表 查看引用來源

今朝先跑完
呢幾日潮濕無計

出關我都要操番先得~~~~餓左勁耐。

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-3-26 16:32 發表 查看引用來源

商務倉嘅空姐好有禮貌嘅,而且阿星咁嘅貓樣成個SEN男咁,有個女士陪阿星去厠所又真係好正常啫😬
空姐真係識做~~~~
即星師兄嘔左D出黎,個女士仲接晒添下嘛。

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-3-26 16:36 發表 查看引用來源

嘩,龍師兄同阿教練師兄你兩位真係,就嚟嚇到阿星唔敢入嚟囉,故事嘅嘢,睇下笑下咪算囉,唔可以當真㗎😬
疫情之後,有樣領悟就係扑在當下嘛,師兄既故事好有提醒作用。

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2022-3-26 16:36 發表 查看引用來源
佢比較怕羞,不過佢話喺外地就唔理,最緊要我嗌🤣🤣🤣
真係好正,仲要主要serve日本家庭,d野又好好好好食,溫泉又多,我最鍾意天台露天嗰個,遠處有個觀光塔有望遠鏡應該會見到 ...
真心講,我成日諗,會唔會有人住附近,放在個鏡望番黎酒店,又或酒店有職員放個cam係D溫泉位呢,真係日劇咁,超多野睇架喎。

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2022-3-26 16:38 發表 查看引用來源
真係辛苦你條小龍喎
最慘係之後對方趕住走,佢面紅紅腳夾夾咁,心理生理都吊吊聲囉..........

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆