上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
5.9k  1.3m

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-3-27 13:16 發表 查看引用來源

某錯,中意認叻又強勢嘅女仔,喺呢啲情況下,通常都會喺平靜落嚟嘅時候用雙手掩住面,你問佢死人都唔答😬
係,呢個時候,男人少不免就會產生征服心態。
男人最滿足係征服女生生理之餘,心理都要霸佔埋,令女生回味時第一個就係諗自己。

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-3-27 13:17 發表 查看引用來源

後樓梯對飲,飲下飲下就嚟料😬
我果度D鬼好fd架,樓上層數係紅酒倉,樓下係整野食,佢地識左之後,好興星期6,(星期日唔知有無啦下)約晒D鬼妹一齊飲飲食食,有次我走時等𨋢,見個鬼佬帶住幾個鬼妹,一人一杯酒拎住咁去樓下果層會合另一個,佢地就真係Happy嘞。

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2022-3-27 13:51 發表 查看引用來源
同痴漢(即係你)一樣,只係變咗做女性,反轉頭琴返你,你以為你侵略緊佢,其實係佢侵略緊你
師妹,咁妳逆痴就算啦,做咩拉埋我喎。
痴漢聽落係果D專咸濕單身女又得逞埋架喎。

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2022-3-27 14:51 發表 查看引用來源
係你呀,同埋唔一定單身架😆😆😆😆
我逆Alex得架啦🥰
HAHA,作死妳。
妳咁講都係,女既會逆痂,男既都好有滿足感,尤其女既質素仲要高喎。

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2022-3-27 15:10 發表 查看引用來源
有啲仲會落藥令對方更加興奮
落藥??唔使掛,師妹講緊既藥係咩東東先??

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-3-27 15:53 發表 查看引用來源

開著咗征服mode,查實同精服模係咪差唔多嘅呢?
征服咗女伴之餘,千祈要記得摸下佢頭髮,讚下佢乖讚下佢叻叻🐷先好,等佢習慣咗被讚,下次當未到征服mode嘅時候讚下佢,會有意想不到嘅效果出現㗎呢😬 ...
仲有另一方法,其實我覺得女生同樣好鐘意睇男人求饒,講真,口爆完好,黃金秒好,佢地追龍式咁啜住含,我真係會叫停同救命,我發現女生好鐘意睇男人咁樣,佢地會彈起身黎追........

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-3-27 15:56 發表 查看引用來源

鬼妹啱阿星呀,how's it going, sweetie? Fancy for a hug? Awww come to uncle yeah?😬
嘩....... 我又真係麻麻地。
家陣疫情,佢地人人一杯,無理由叫佢出示QR code之後先打咖輪架嘛,所以都係避忌下先。

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2022-3-27 16:35 發表 查看引用來源
我諗雙層玻璃隔音掛…
HAHA....... 魔鏡號黎講,都係果D比賽抵死D。
即男友俾3點式女撩,撩到光豬就當係單面鏡既女友輸,個女友要俾男優扑。

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2022-3-27 16:37 發表 查看引用來源
貼身褲,如果唔挺就麻麻地。
HAHA,天氣時熱時涼,而家都仲好多野睇架~~~~

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2022-3-27 17:06 發表 查看引用來源
我講增加情趣嗰啲,唔係做壞事嗰啲
師妹,有咩野係增加情趣架??我又真係想知喎。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆