上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
5.9k  1.3m

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2022-3-30 18:11 發表 查看引用來源

顏射有奴feel , 總有人啱口味

不過,我真係唔得….總會覺得洗完臉都仲有味🤮
你知啦,分分鐘射多又亂咁射,射到眼、頭髮….yuck yuck 🤮🤮
我就係想講,以前不好意思經歷就係以為射身,點知射晒佢胸同手,仲唔知有無彈到佢張床度添...........
(問題係張床唔係佢,係佢阿哥...... 即一陣問起點算呢)

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2022-3-30 18:23 發表 查看引用來源

好彩係阿哥….

睇到之前果句,幾驚你話張床係對手老公😅😅
點會呢......
我地好知規矩,另外潮吹噴到一床都係果張係佢阿爸阿媽瞓緊........
真係咩都夠膽死架以前。

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-3-30 20:02 發表 查看引用來源

呢樣真係好奇怪,阿星以前後生學人做暖男,次次都收好人咭做好朋友,自從得咗精神病之後,後遺症令到阿星個人精神咗把口又衰咗,然後成日就有啲女士郁手郁腳打阿星話阿星衰衰咁,仲話阿星唔夠朋友添。唔知係咪阿星病鬼壞咗,連好 ...
HAHA,所以究竟單身好定有女友好?
單身,有機會遇到好多唔同既艷遇。
但人始終都會想有另一半架嘛。

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2022-3-31 15:47 發表 查看引用來源
點解要射入鼻哥窿呀,好梳突呀
射邊好?腰,胸,面,頭髮?

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2022-3-31 16:13 發表 查看引用來源
口得唔得?或者patpat
口得架。
但怕對方會用口含住唔放,呢下真係好救命.....

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2022-3-31 16:19 發表 查看引用來源
如果係老公話先下手為強大返佢轉頭問佢搞咩唻,點解會咁架🤣
HAHA。
我果時呢,係個阿妹好正,阿哥好薯,阿爸阿媽好少係屋企。
所以呢~~~~ 識玩一定玩人地張床。

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-3-31 18:25 發表 查看引用來源

鹹濕係男人嘅天性啦嘛😬
星期5搞笑野~~~~

大家都知,而家寄野都幾麻煩,話說小弟有份文件急寄回國內,唔等出門收件,就坐巴士出發啦,唔知大家巴士會坐咩位,我就鐘意下層既對頭位,闊落D嘛,通常小弟都會聽住歌坐窗口位望街,呢個時候,斜對面坐左一位熱褲後生女,再加上短到露腰既T-恤,真心我係望得咁多,唔係想唔想望既問題,而係我同佢太近,我望,佢一定會知道,我唔想成為咸濕阿伯,所以都只係佢坐低時又或郁身郁勢望佢搞乜鬼而scan出佢確實都應該係正。

呢個時候,大家會做咩呢?
我白痴地居然坐直個人,當我正正經經時,我見佢原來放左2本書係大脾,咁我都好奇係咩書,就不期然定神去望,什麼........咩野文....40個方式咁上下,因為巴士搖書又倒向我,我花左5秒都未看到,仲皺起眉望,呢個時候,我發現有人望住我,我向上睇番,原來個女仔望住我,我好想講...... 我想知本書係咩書,但我估......佢應該以為我望緊佢對白滑長腿,之後我就燶爆望返向窗。

個女仔有幾正?上親巴士既後生又或大叔,都不停勁昅佢,最誇既係,佢落車時,有個阿叔轉位都要望住個女生行去邊,呢個時候,我認我都有認真望,啊......唔怪得之啦,原來個女生真係幾正,腰幼長腿,眼大大,唔怪之得睇唔到咀型鼻仔都已殺晒啦~~~~

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2022-4-1 10:48 發表 查看引用來源
係呀,又好濕啦
濕真係好不得了......
如果窄,都唔好講要抹都唔易,我講緊間屋既隙縫位啊。

引用:
原帖由 史隆教練 於 2022-4-1 10:04 發表 查看引用來源

顏射完之後流落心口🤫🤫
咁正~~~~
呢隻視覺效果一流喎。
個女仔呢個時候仲要講:咦...... 乜咁多既?

引用:
原帖由 sam7211 於 2022-4-1 11:43 發表 查看引用來源

師兄好幸運囉!但距離太近又好尷尬,
如果換著係我,我可能會心跳加速。
其實你望書又好?望腳又好?
阿靚女應該唔多介意,
因為係你望書嘅期間,
聽你形容,佢應該係冇咩郁動,
如果女人係討厭你呢個行為,
相信佢的書本或下身必定有所 ...
佢係幾得,白色T恤灰色熱褲,而佢黯黑滑滑皮膚,呢隻我估係正既,可惜全車望得最少果個應該係我囉...........

講真,個女生得唔得,其實我反而係望車上既男人,當個個都注目係佢,我就知,佢都應該唔會醜得去邊。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆