上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
5.9k  1.3m

引用:
原帖由 史隆教練 於 2022-4-6 13:48 發表 查看引用來源

十幾年前仲係8310年代
點玩都得
8310年代,就真係無野好做,周圍望,仲瞓醒都未到站都似.....
果時安全得多,HAHA...........

引用:
原帖由 史隆教練 於 2022-4-6 13:49 發表 查看引用來源

呢個有難度😂😂
講真,睇戲都兩粒鐘,加埋食野,都已一晚,咁究竟果日睇戲食飯好,定爆房爆佢3粒鐘好,往往都係一個選擇題。

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-4-6 14:15 發表 查看引用來源

咁又係,加上阿星呢啲天生嘅人形活動枕頭手,坐親巴士如果隔離坐個女仔,唔知典解總係會瞓著覺,又唔知典解一定係瞓落阿星手臂度,雖然阿星手臂唔算好肉,但就硬係會有女仔瞓落嚟😬 ...
師兄生得高,我通常都係借膊頭多,所以練番咁上下,好枕好緊要。

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-4-6 17:45 發表 查看引用來源

真係有試過有個女仔瞓咗落阿星大脾度,堅尷尬😬
我都試過,但我果時諗,聽女人講,男人下半身成日會臭臭地,佢地唔介意架咩?
而以前既我,真係會低能地研究,當女仔瞓著時,點樣令佢可以好好地瞓........

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2022-4-6 18:44 發表 查看引用來源
我以為放工搭巴士成日都瞓著,好容易會唔小心挨住人哋瞓左一程車,好好彩冇比人鬧過仲有時有唔錯嘅待遇添🥰😆
小姐妳咁大膽都得~~~~
我呢D番薯仔就事小,巴士真係好多咸濕佬架喂~~~~

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2022-4-6 20:02 發表 查看引用來源

M 到果日咪乖乖睇戲食飯
師妹,M到前後女生會特別想要,但正正果排都好,女生都會好主動玩野,仲會好興反過來撩男仔。
如果去戲院,我通常會問: 點解妳咁大膽,明知M仲撩我,係咪想死。
呢D情況,男既反而仲無得出手添。

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2022-4-7 23:24 發表 查看引用來源
咁⋯⋯我瞓咗之後又冇咩比人咸濕左嘅感覺,又唔知有冇人影相,反而清醒時就有試過,不過冇出聲👉🏻👈🏻👉🏻👈🏻
女人遇上痴漢呢下野真係多多少少總會有,妳會要唔出聲添,麻煩講多D~~~~

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2022-4-7 23:25 發表 查看引用來源
可以無限中出😍🤤
衝紅燈呢下野唔好玩架,而且對女生身體唔好。
男人為左女生健康,都係俾女仔口爆算喇........

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2022-4-7 23:28 發表 查看引用來源
我遇過一個人好好,我挨住佢瞓到差唔多落車,佢幫我用佢件褸cum住對腳,當日我著短裙,我唔該左佢好多次
咁Gentleman,呢D請問有無下文呢??
蓋住對腳,師妹妳唔係瞓到撐開對脾下嘛??

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2022-4-8 14:08 發表 查看引用來源
都係d屁股慢慢feel有硬條磨,伸手入裙摸大髀patpat,扮跌攬住摸胸嗰啲囉,返學繁忙時間,出聲會比人鬧😢
嘩,妳呢隻仲要唔出聲,咸濕佬會認住妳下次再玩架。
下次唔好喇,下次要大聲叫,一係叫唔好!!!一係叫停!!!
記住唔好兩樣一齊叫喎。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆