上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
5.9k  1.3m

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2022-5-26 20:18 發表 查看引用來源

耶!體罰⋯⋯人哋巧辛苦架
師妹玩過咩體罰先?

引用:
原帖由 sam7211 於 2022-5-27 07:04 發表 查看引用來源

但辛苦得嚟可能有性興奮。🤭
HAHA......
應該要講下玩過咩體罰,又最想玩D咩體罰先得。

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2022-5-27 13:37 發表 查看引用來源

衰佬,出現啦!
快講,係咪比人私有化咗,搞到冇晒朋友冇晒興趣上嚟見我哋?!
我剛剛睇左單新聞,個明星婚前協議係要求每星期要搞4次。
唔知Sam師兄係唔係咁上下,忙於交數,唔得閒上黎。

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2022-5-28 03:45 發表 查看引用來源

基本嘢啫,用繩被綁被打patpat被咬
師妹可以試下眼罩,按摩油加音樂,中間break係食野紅酒。

引用:
原帖由 sam7211 於 2022-5-28 10:44 發表 查看引用來源

我細個夢想是做消防員,為人民請命。🤣🤣🤣
我夢想都係為淫民請命,大家都差不多。

引用:
原帖由 sam7211 於 2022-5-28 10:45 發表 查看引用來源

我都想知kat姐喜歡咩類型體罰。😁
奶到好想要又唔插,對女仔黎講算唔算體罰。

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2022-5-29 02:41 發表 查看引用來源

眼罩試過啦!但我又唔覺得係體罰⋯⋯奴feel 多啲

按摩咁正都算體罰?直頭係5 星級服務添喎❤️
按摩時+人肉棒放入門口兩吋位唔郁,硬住齋插唔郁咁keep住按摩,個女會忍唔住郁下半身,男問好想?女既又鬥氣,男既就只按摩,都幾體罰架。

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2022-5-29 02:46 發表 查看引用來源

我覺得係用 vibrator 震到升仙果個moment, 男生仲特登將佢再壓實啲,㩒到實一實丶夾到冇得走⋯⋯果下真係要打枕頭
我見有隻平身既vibrator,好玩,就係男既插洞同時個vibrator仍放豆豆位震,雙重夾擊,女既叫都唔俾停,直到啞左先放過。

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-5-29 16:50 發表 查看引用來源

咦,阿星細個想搓淫㗎,可能搓得多最後手軟先某去做搓淫😬
搓淫都俾你諗到,咁正,HAHA.......
我堅有諗過做消防,感覺上真係可以救到人嘛。

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2022-5-29 20:29 發表 查看引用來源

男都覺好玩啦!雙重夾擊,會不停收縮收緊…. 小心忍唔住爆呀喂!
會被女生夾爆呢下野都好多年前,而家邊有咁易,HAHA.....
但令女人爽到死死下就幾時感覺都咁一流。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆