上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
5.9k  1.3m

引用:
原帖由 vanillasky 於 2022-7-30 18:57 發表 查看引用來源
Lazy summertime @rosewood ❤️
師兄就幸福同令人羨慕。
平時小弟星期六日都無時間入黎,今日心血來潮,估唔到真係有正野~👍👍

引用:
原帖由 vanillasky 於 2022-7-31 11:11 發表 查看引用來源
我都好耐無上來,又另一番景象
師兄講呢度定係你自己先??
近年大家都忙,呢度就變成閑時吹水分享區。

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-8-1 09:27 發表 查看引用來源

其實個個男人都中意女仔黐住嘅,有人嗲下係好爽嘅事。不過嗲同問啲沉船問題係兩回事,嗲,可以係見面嘅時候或者通訊嘅時候做,請女伴越多越好,令男伴週身痕,好想嚟見你;但係問一個假設性嘅將來問題就唔同,會引發好多對現實嘅問 ...
無錯,講真,身邊既位置得一個,其他再夾又意味住將來係點呢?
大家心知,就夠。
女生要問,認真問?還是輕輕答算,我試過認真答,答左,佢又後悔知,咁要我講一個唔現實既答案?既然要唔真實答,又何必認真問,某些位,其實我都好介意。

引用:
原帖由 史隆教練 於 2022-8-1 14:00 發表 查看引用來源

有,200蚊玩成日
抵喎師兄,幾正。
師兄去果度玩,係開車泊好後玩,係嗎?
HAHA,我想模擬緊個行程。

引用:
原帖由 史隆教練 於 2022-8-1 14:03 發表 查看引用來源

11月好似有隻 lego 跑
係西九文化區
OH......我係唔係錯過左報名了,應該啦........

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-8-1 18:41 發表 查看引用來源

唔知係咪女人都中意思考貼身問題,同一個男人一齊,點都想要啲安全感,既然上得床,都已經有覺悟會想同呢個男人有關連,可以就係咁,連帶諗埋會唔同佢可以長長久久呢?

呢一刻呢個男人的確令佢有安全感,可能女人已經考慮緊會同佢 ...
所以甜言蜜語我識,要我講可以,要我行動上氹就更加得,無問題,而且係出自真心。
有D女人,聰明既,知道左,滿足,又明白,就感受到。
有D女人,自以為聰明既,可惜唔明白,就後悔知道。女人世界再複雜D,知道一件事,明唔明又另一回事。
所以講真我唔多女人,因為夾既真係唔易搵......

引用:
原帖由 vanillasky 於 2022-8-2 09:32 發表 查看引用來源
講緊呢個forum, 好似又多返啲人同話題。
都係,但我又好少去其他post,我來來去去2、3個。
但都好,呢度熱鬧係好事~~~~

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-8-2 19:23 發表 查看引用來源

其實師兄所講已經差唔多講哂女人嘅心態,阿星再補充少少:仲有一種女人,明白發生嘅事,但係選擇唔想明白,固執地仍然想事情向住佢哋所想發展,縱使明知唔會發生,仍然一路都唔肯醒,直到有一日先突然之間“叮”一聲,然後帶住心唔甘 ...
係。
其實唔係放負,只係男女感情,從來都可以簡單,又可以搞到好複雜,睇當事人點操作。
有D前題既定立場,大家明白,就可以相安無事。
我自知自己某方面不足,對方接受,我會感動,就係其他方面做得比原有的更好,男人,從來都要比優秀更優秀先係路。
但可惜係有少數女人,佢會執著於你既不足,係不足上搵問題同將問題放大,咁你其他位再做得更好,都會變得無意思。

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2022-8-3 01:37 發表 查看引用來源

如果唔夾仲一齊嘅,真係自尋煩惱

幾時都係貴精不貴多
係架,所以....... 我識既女人真係唔多架.......即真既,雖然我估無人信。

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2022-8-3 01:39 發表 查看引用來源

再慘一種,係冇”叮” 一刻,繼續活在痛苦中
我有朋友就係咁,30尾,被條cheap佬講叫等等等,真係唔知等到幾時。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆