上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
5.9k  1.3m

引用:
原帖由 史隆教練 於 2022-8-3 10:25 發表 查看引用來源

果d地方唔好預有得泊車
有得泊都要行一段路
上次成班人走都係call車走
師兄,我想問,有無野啱小朋友玩?
我想帶埋佢地玩多D水上活動啊。

另外,師兄係唔係已曬黑,我想順手係不日上映全身肌肉既我都曬黑埋架嘛。

引用:
原帖由 史隆教練 於 2022-8-3 10:25 發表 查看引用來源

未開始,only講
勁有興趣喎,師兄如果有update,麻煩都通知聲,上次Minion果度我小朋友勁buy。成日問有無得一齊跑下架。(當然3K樓下啦)

引用:
原帖由 史隆教練 於 2022-8-3 14:21 發表 查看引用來源

有d地方去到小朋友可以游埋水同浮潛
皮都甩埋變番無咁黑
我想問,游水唔叻可以玩浮潛嗎?
師兄講到我心思思。

HAHA,師兄玩還玩,錫身呀喂。

引用:
原帖由 史隆教練 於 2022-8-3 14:22 發表 查看引用來源

見過最多5k
最少1k
1K?得喎,咁我一定玩。
到時麻煩師兄有消息通知聲。

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-8-3 14:44 發表 查看引用來源

阿吉貓好有感觸冇“叮叮”嘅人,唔通阿吉貓見過聽過又或者陪伴過冇“叮叮”人?😬
師兄,乖女人鐘意壞男人,正路喎。
佢地會以為真愛可以感動到壞男人架,咁壞男人想佢地證明咩叫真愛,咪做先知囉。

引用:
原帖由 史隆教練 於 2022-8-3 17:32 發表 查看引用來源

舊時d人講,基本游到50米就得
依家爬艇出去果d
著住助浮衣隊個頭落水就當浮潛
自己衡量
HAHA...... 明,都真係叫浮潛架啦,至少個人有一半係水裡嘛~~~~
師兄地點係邊,有性趣啊。

引用:
原帖由 史隆教練 於 2022-8-3 17:33 發表 查看引用來源

好呀~~
Thank you師兄。

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2022-8-4 00:41 發表 查看引用來源

有興趣知點cheap 法?🤔
願聞其詳。

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2022-8-4 00:48 發表 查看引用來源

信….信信…信….

哎呀!忍唔住笑咗添⋯⋯Sorry 😝
嗱,唔得咁架下。
唔好有種錯覺以為我食女好易先得,事實我都有一定難度架下。

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2022-8-4 00:53 發表 查看引用來源

錫身?師兄一定叫 oh yes oh yes 呀!我意思係如果有個靚女同佢錫身
最近同一位好朋友傾開,佢講而家D男人真係好縮骨,有色心無色膽,見佢好眉好貌口淡淡上左次床之後,佢講個男人私下同佢好密密傾但人前就扮晒有距離。佢地係同事,我朋友就睇呢家野睇得好平常,佢講個男人自以為好似好掂,同佢約法三章,講上床可以但就唔要痴身,我朋友講條友可能玩無幾多次,女人唔係同男人上左次床就會痴身架家陣,更唔會咩野跟一世,佢其實就大把貨諗住就手先同條友上左次床,條友就自我感覺良好下反而怕佢痴身。

係佢身上,我都聽到好多cheap男故仔,有機會再分享。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆