上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
5.9k  1.3m

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-8-13 14:58 發表 查看引用來源

查實阿星係五音不全,跟唔上拍子,不過死練爛練先練到咁,算係將勤補拙咋。

係呀,以前減壓就中意打籃球就狂射波上籃入樽;後尾迷上打街霸就搏命打打到倫敦地區賽;後來就不停睇書,一日睇三本唔同嘅書,一個月睇四五本書;依家人後 ...
師兄打街場添???勁喎,我呢,又係對籃球一般,踢波同打羽毛球好好多。
但我覺得識音樂既人都係叻,大前年我聽過一次中樂團表演,佢地同葉麗儀合作,果時我先知,原來中樂都可以咁好聽。
當然,我係唔識分樂器名稱........

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2022-8-14 19:41 發表 查看引用來源
玩泰拳爆汗係咪減好多脂肪…?

今天超好陽光!人都醒啲。
我估係......我個教練係泰國人,佢以前落場打,堅勁,而家上左年紀都好,出拳都好重,我真係俾佢操到爆汗到痴線,但感覺好有滿足感,因為佢爆緊我極限,我估唔係有條友嘈生晒,我未必會去咁盡。

師兄,thank you very much.
我估我可能會2揀1。
師兄會唔會兩個都玩晒。
講開跑,尋日我見到黃浩然,佢勁fit喎都。

Hi, Happy Birthday my friend.

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-8-15 21:36 發表 查看引用來源

龍師兄講呢啲,阿星以前喺英國揾個籃球場都難,揾到仲唔搏哂命咩。

中樂團勁呀,可惜阿星年紀大,唔係就去中樂團度撈返個位喺後面扮拉二胡都應該有兩餐食😬 ...
英國,應該8成人都踢波喎,我去到旅行時,超多波衫揀,唔知點解,英格蘭唔係最好波,但就有份感情。
HAHA,其實入得樂團,收入係唔係都唔錯既呢??
我見教音樂既收得好貴架。
我見D人出去學野孭住樂器都好型。

引用:
原帖由 史隆教練 於 2022-8-16 10:29 發表 查看引用來源

感覺lego多野玩d
係,我對lego都有興趣D,始終Minion都玩過一次嘛。
而且lego果個到時可能好氣氛添喎,唔知會唔會有lego賣呢?

引用:
原帖由 史隆教練 於 2022-8-16 11:32 發表 查看引用來源

可能有都唔奇
買特色野
佢勁喎,仲分兩日添。
11月,應該都唔會好熱,好似唔錯。

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-8-16 13:03 發表 查看引用來源

係呀,大部分人都踢波,係阿星咁唔揍米氣打籃球咋。
聽聞樂團嘅樂師都有分級數嘅,坐首席當然人工好啦,特約樂師又係另一個價錢,而普通坐喺度嘅樂師就可能未必咁好人工啦。
教音樂嘅老師當然收得貴啦,而且越稀有嘅樂器就越收 ...
都唔係既,打籃球都唔錯。
總言之運動都吸引女仔。
我而家學緊泰拳,教練都講,近年多左好多女生學。

師兄二胡又會唔會去到教人既級數呢??HAHA......
聽講教索女學生可以有故仔聽架。

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-8-16 18:30 發表 查看引用來源

做啲運動有密切身體接觸嘅就真係冇得頂喇,打籃球都係㗎,以前阿星同女朋友打,打下打下咪打到去第二度囉,又係另一個愛情動作片嘅題材喇。

唏,阿星呢啲拉下笑下就得,真係要教人,叫個女仔坐埋嚟阿星度,等阿星攬住佢,左手揸住佢 ...
HAHA....... 師兄幾時都可以食到女呀下。

早排去泳池游水,好搞笑,有個女人bikini係池邊行黎行去,講真佢身材係唔錯既,條褲仔仲細細,成個屁股shape出晒黎,在場8成男士都跟住個女人行而望,望究竟佢行去邊,唔通搵條仔??
但可能佢都搵唔到佢條仔,足足係池邊行左3次,好似行catwalk咁~~~~

但我想講,全世界好似得香港既女人先會bikini外加件大T,真係唔知呢個係咩玩法...... 想性感?定怕性感呢?

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-8-17 18:06 發表 查看引用來源

講下咋龍師兄,邊得嚟咁多女呢,況且阿星都老啦,某女仔中意啦。

去泳池睇女又真係好多嘢睇,不過屋苑入面嘅住客泳池就驚客多過吸客,啲大媽呀,嬸嬸呀果啲唔知典解咁多聚喺泳池度,唔使煮飯嘅咩?有次見到阿星嚟,即刻大聲嗌:「阿星 ...
HAHA......大嬸咁我都見唔少,實情係靚女之所以靚,都要因大嬸襯托既,索女之所以索,因為泳衣亦都有人一齊情況才分高下。
講真,游水都係一個好好既運動,至少點游都唔會汗流浹背,佢同泰拳都係我既新寵。

最近我同阿Sir傾開,佢講而家好多OL都玩泰拳,女人打拳,其實.....都幾型喎。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆