上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
5.9k  1.3m

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2022-8-18 06:59 發表 查看引用來源

哎呀!人哋好明顯係吸引你注意啦!巧衰㗎,唔理人…!
HAHA,一定唔係吸引我啦。場中大把型男,好正,我見好多人真係黎齋曬,都真係唔講笑,條底底真係細到呢.......
但果班都幾型,諗諗下,又好似無大肥佬曬太陽架喎,點解呢下??HAHA.......

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2022-8-19 00:10 發表 查看引用來源
件T遮住肚腩仔掛…
仲要闊身T添,真係搵阿水睇。

最近真係好忙,今日星期5,大家出去威同玩都記得帶遮。

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-8-19 13:34 發表 查看引用來源

龍師兄呢個係秋香嘅原理喎,要揾埋幾個唔多得嘅人先可以比較到秋香嘅美,簡直係靚到啪啪聲啦咁。

游水嘅女仔一般身形都充滿線條,阿星以前識一位女伴都係游水好叻嘅,身形靚唔在講,點解游水可以連外表都鍛煉到咁靚嘅呢?

龍 ...
係架,其實我而家練果度,都有個人妻玩緊,我最初以為佢姐手姐腳,點知一D都唔係,打起黎似模似樣,非常唔錯,而且體能仲好好。我呢隻唔係市面果D減肥boxing,係堅操打得勁果隻,所以我其實暗地幾欣賞佢,因為佢吃得苦。(當然唔否認佢操得個body非常之唔錯,唔止男生,女生操到大汗淋漓都一樣好睇。)

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2022-8-19 14:49 發表 查看引用來源
希望週末好天。
HAHA,唔會喎,聽講好似都會有雨,間唔中果隻,有雨都操,某程度仲好feel啊師兄。

引用:
原帖由 vanillasky 於 2022-8-19 17:11 發表 查看引用來源
今日落雨跑到出太陽,即刻除衫跑唔好嘥😁
嘩,我好耐無除衫,尤其同教泰拳阿Sir,佢泰國人堅大隻,D傷痕都唔講笑,佢上左年紀都應該仲好體能過我。
有時諗係佢地世界可能會覺得我地香港人真係好舒服。
我俾佢操到死,但佢真係有說服力。

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2022-8-19 22:38 發表 查看引用來源
我重諗住去游水。落雨就唔去…
師兄可以去室內嘛,而家都好多,但我個人就鐘意戶外。

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2022-8-20 17:07 發表 查看引用來源
我鍾意去西貢泳池,少人。游完就去食野飲杯咖啡。好舒服。
師兄就正啦,我果邊度度都多人。
運動又真係好正,至少多D安多酚,人都開心D嘛。
師兄其實會唔會自己磨咖啡飲?

引用:
原帖由 vanillasky 於 2022-8-20 18:18 發表 查看引用來源
泰國人,聽見都覺得勁。
我呢啲年紀,做運動係求健康架姐。我自己操嘢哲學係安全、有效。操到死我搞唔掂😣
其實我都係,但我鐘意有幅牆要我克服,呢種先夠挑戰性。
而且佢堅勁,我唔係打沙包,今次俾教練個徒弟train,痴線,爆到想死,我好耐未試過操完坐係度幾分鐘都唔想郁,但真係好爽。
而且佢地D耐力真係超晒班。

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2022-8-21 12:20 發表 查看引用來源
我都係鍾意靜靜地坐响度等人沖。我就冇心機自己沖。
HAHA,我都唔識沖架。
我以為師兄鐘意飲,屋企會有部機慢慢玩。

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-8-22 13:51 發表 查看引用來源

可以咁講,箏音清亮,帶有豪氣;琴声古樸,猶如參天古木直立於天地之間😬
師兄呢D樂器應該唔平,而且仲要小心保養添。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆