上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
5.9k  1.3m

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-8-26 08:22 發表 查看引用來源

唔帶樂器同帶拳套又唔同嘅,間唔時都會見到有人揹住樂器喺街行,帶住拳套嘅就真係好少見。帶住拳套唔通又真係隨時隨地喺街度嚟返場街霸咩?

講開街霸,諗起主角之一嘅隆(或者香港叫龍),隆就係帶住拳套道服四圍行嘅人,喺現實生 ...
都唔係架,半年前,我跑到去附近一個公園,果度都幾大,我見好多教練會帶唔同既學員係戶外操,佢地都FIT又好睇,簡單既器材一齊玩。有5、6、7人一齊玩其實都唔錯。
有Miss會同幾個女生一齊玩瑜珈,又有成班男人係度玩tabata,當然亦有人教boxing添,果時我跑跑下都已心諗可唔可以join佢地其中一個架,真心型型地。

你講緊既影集其實我都睇,外國好多劇都好睇,係堅好睇唔似香港D劇網上勁多打手去吹晒水講點好點好。
She Hulk就真係等佢出多幾集先會開始。
其實我好鐘意漫畫英雄片,但今年無邊套好睇。

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-8-26 17:38 發表 查看引用來源

人多柴娃娃又係另一回事,一條友帶個拳套喺街行就真係俾人以為撩交打㗎。一大棚人呢,就變成一個群體活動,有益身心喇。

依家啲漫威英雄橋段好商業化下,基本上普羅大眾都會啱睇,都會有巿場,食啱條水真係起碼可以做20-30年 ...
係架,成班人操拳,瑜伽或健身都好睇,當然,果班人都要有成績,唔係成群大媽啦。

咁師兄睇She Hulk時,係唔係有Fantastic 4既石頭人?聽講佢同She Hulk係有感情線。
其實Marvel一間由爭D執變而家咁成功,呢樣就夠拍一套影集啦。
我反而期待睇權力遊戲前傳啊。

引用:
原帖由 史隆教練 於 2022-8-26 23:32 發表 查看引用來源

正常係work
但要好有恆心
小弟恆心同咸濕都有。

引用:
原帖由 史隆教練 於 2022-8-26 23:35 發表 查看引用來源

不過英雄系列改黎改去睇得多都悶
所以睇自己鐘意既就夠。
D人講新Batman好睇,頂......... 我認我膚淺囉........

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2022-8-27 13:25 發表 查看引用來源
行過會望住心心眼呢。
我都會欣賞角度去睇。
幾時都講,一個人專心去做一件事,係可以好型。

引用:
原帖由 史隆教練 於 2022-8-27 18:21 發表 查看引用來源

黑夜之神系列打後睇完都覺得悶
黑夜之神既Batman太型太得,其實搵佢比好難搞。
卡通feel版既Batman就好嘞,即正義聯盟果位,同幾個人有互動都好開心架。
其實我鐘意Flash架,但電影版果位真人好似食錯藥........

引用:
原帖由 史隆教練 於 2022-8-27 18:22 發表 查看引用來源

你地禁login icon係未去左白色page乜都無
無喎師兄,你家陣仲有嗎?

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-8-28 14:39 發表 查看引用來源

係喎,整套愛情動作科幻偵探推理片,應該可以有收喎😬
HAHA....... 咁複雜??呢D通常我skip晒跳去搞野果part算。

引用:
原帖由 史隆教練 於 2022-8-29 11:38 發表 查看引用來源

xx搜查官
係架,呢D搜查官個個件衫一定中間拉鏈,好鬼正,唔知邊度買架,HAHA.......
即好似情趣內衣,大家女伴興唔興玩呢家。

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-8-29 16:22 發表 查看引用來源

星星搜查官?😬
師兄唔通有玩過呢味??

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆