上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
5.9k  1.3m

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-8-29 18:53 發表 查看引用來源

上載唔到相呀😬
HAHA,搞錯,唔係好難架喳。
我見其他post既師妹都有放下相,upload呢下好易。
你試下問佢地,妹妹我想問妳蘿趷趷張相係點放架?

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-8-29 18:54 發表 查看引用來源

下下都skip哂,會唔會只得高潮冇得儲備搞到好快完事嘅呢?😬
HAHA,會令我睇故事好多時首要係個女生先抗拒下,欲拒還迎我先多睇落去。

引用:
原帖由 史隆教練 於 2022-8-29 21:39 發表 查看引用來源

淘寶有
咁正,真係少見識。
等我上網搵下先。
但女伴著得好睇都唔係易架喂。

引用:
原帖由 史隆教練 於 2022-8-29 21:40 發表 查看引用來源

有呀,幾日呀
依家login求其禁你地profile先去到login
touch wood我無呢樣喎。
你試下用其他apps,我其實用電腦多,好搞笑架。
我用電腦,係而家呢個profile pic。
如果我用手機,我會轉番以前果張,唔知點解。

引用:
原帖由 史隆教練 於 2022-8-29 21:40 發表 查看引用來源

最型永遠係交通工具
exactly。
Batman賣點係佢既設備,車同直昇機都型,黑夜之神果架車同電單車真係幾得,後黎貓女開先至係正。
好有趣,明明唔係最好打,又無超能力,但佢既戲係拍得最多。
之前新加坡同馬來西亞果邊都DC專門店,成架車放左係度,型到一個點。

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-8-30 17:07 發表 查看引用來源

有啲咁嘅樹?等阿星去揾下先😬
梗係啦,但我都無玩好耐,我其實唔係好興放相。

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-8-30 17:09 發表 查看引用來源

即係嘴裡說不,身體卻很誠實果隻啦😬
HAHA...... 對,女生幾時都鐘意男人氹。
男人氹得個心最好氹埋個身,女生由唔想變想要果下反應,真好假好,幾時都吸引。

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2022-8-30 17:31 發表 查看引用來源

搵唔搵到呀?正唔正先?記得支持下果d  師姐師妹
其實而家都間唔中有D post會放相架,其實放相真係吸引D??
我之前試過放文中既女生照,但我都放得好小心,始終我唔想佢地被人認出嘛。

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2022-8-31 07:35 發表 查看引用來源
𠲖⋯⋯我前日先睇完一套😆
小姐,唔係要妳睇完一套,係要妳買一套黎著啊~~~~

圖中男生睇完會想將佢地一網打盡。

但其實我更鐘意咸濕個家政婦果D呀喂。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆