上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
5.9k  1.3m

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2022-8-31 16:48 發表 查看引用來源

你想知答案,咪間唔中放相test 吓,就知吸唔吸引到多啲師姐師妹入嚟或收pm 😬
咁放食物相,咖啡相,會唔會趕客架??HAHA......

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2022-8-31 16:49 發表 查看引用來源

之後就著住睇,啱唔啱呢?
梗係啦,我一直唔知童軍時學綑綁對大個有咩用,今回就終於知道喇。

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2022-8-31 16:51 發表 查看引用來源

第一張,我喜歡她🥰
妳鐘意佢著出黎既線條下嘛?
但所以敵人係會見到爭住剝佢光豬呢......

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-8-31 17:22 發表 查看引用來源

典解搜查官一定著到好似Gantz殺戮都市啲女仔咁嘅呢?唔係阿星投訴呀,呢啲簡直係野性嘅極致啦😬
師兄,Gantz其實好明顯係向SM制服"致敬"啦,HAHA......
呢D衫好蝦人著,堅唔係瘦或肥就著得起,係線條真係要靚。
早幾日去銅鑼灣做野,放暑假嗎?後生女件件都一定露腰,有好多好明顯做瑜伽添,成套衫真係養眼到不得了。
但估唔到,今日就9月1了........

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-8-31 17:41 發表 查看引用來源

最近寫故仔啲師兄係咁私訊阿星叫阿星放相,雖則阿星仲係星仔嘅時候冇影相,咁就揾啲相似嘅相嚟頂檔,啲師兄們都受😬
係師兄既相?定師兄女伴既相先??
如果係,小弟都過舖黎支持下先得。

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2022-8-31 18:29 發表 查看引用來源
d衫好膠,我唔鍾意,同埋怕條拉鍊夾到就GG啦
呢D衫cosplay時好興架,師妹,情趣既野間唔中要玩下。
同埋條拉鏈應該安全,但拉太低去到下半身就唔知會唔會夾到毛,唔係喎,無毛咪得囉。
無毛好有market架。

引用:
原帖由 史隆教練 於 2022-9-1 10:59 發表 查看引用來源

香港性趣店可能都有
係喎,頂,好搞笑。
我而家去買拳套間舖,佢另一層就係賣成人用品,真係........多少令人尷尬到呢~~~~

引用:
原帖由 史隆教練 於 2022-9-1 11:00 發表 查看引用來源

我好少用電話玩forum
OK,我手機其實都有用,亦都無問題。
或者睇多幾日,可能過一排無事。

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2022-9-1 11:41 發表 查看引用來源
係遐想😆🤣😂
咁食字.......
又遐想又一次性交租金咁無得頂......

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2022-9-1 12:09 發表 查看引用來源
係咩?以前成日見d Ching 話鍾意多毛
HAHA......點會鐘意多毛架......妳估真係陰毛長,性慾強咩,呢句野形容男人之嘛。
而且女生執執D毛先好睇,無毛又另一種玩法。
但多毛就........好似唔夠整潔掛,我就麻麻。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆