上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
5.9k  1.3m

星期5----無思分享下先。

大家知唔知邊個叫黑阿當,DC最新英雄電影,由The Rock做,即Dwayne Johnson位摔角手,當然佢已經無做摔角手好耐啦。
講真句呢套戲我係未睇,亦未必會睇既,因為小弟唔係佢fans,但一個消息,就令我不停搵佢既資料,原因係,聽講因為佢既源故,居然可以搵超人黎客串,好老實,我鐘意而家飾演超人位演員到不得了,型得黎又正氣,傳左好多年DC唔想搵佢再做超人,點知而家有機會再復出簡直喜出望外。
美國英雄片從來都係我地呢D大男孩既兒時幻想,我地幻想同女人發生關係咩?有技巧有機遇就有可能,但飛天遁地其實就點都無可能,所以嘛...... 我都無理呢個究竟係關公技巧定還是什麼了,總言之如果可以見多次Henry Cavill做超人,我估我點都會買飛入場,考慮點唔係套戲好唔好睇,而係滿足我們男孩的兒時夢想。

女生睇完以上的明唔明白呢??女生要學野了,妳地未必需要明白男人諗緊咩又黎低B野,但就俾男人得到呢份滿足就可以了,因為妳地要知道,男人會係妳地面前表露少之又少又或從未出現的童真時,其實是給妳進入他的內心世界,他鮮為人知的童真渴望,歡迎妳稍移玉步闖進來,請珍惜呢,明白嘛?

引用:
原帖由 史隆教練 於 2022-10-21 15:52 發表 查看引用來源

搞到都好,都唔會好似之前咁重視
7欖已經係,比起10幾年前無晒聲氣
氣氛既野,睇公關識唔識做既遮。
炒熱個氣氛今時今日好易架喳。
當然,搞到無聲無氣好似仲易,HAHA.......

引用:
原帖由 史隆教練 於 2022-10-21 15:53 發表 查看引用來源

早幾年已經讀完一次書😂😂
出左黎做野,先知讀書好啊師兄。

引用:
原帖由 degree06 於 2022-10-21 16:25 發表 查看引用來源
最初我以為黑阿當和夏娃有關添
陰公,乜真係咁改壞名咩?🤣🤣

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-10-21 16:57 發表 查看引用來源

書中自有週身郁,書中自有好好肉。阿教練師兄好學不倦,搞到阿星都想揾本書嚟讀下先得,家陣一本龍X豹要幾錢呢吓?😬
貴架,但聽講龍虎x封面既女已經係廿年前,即而家已經係阿姨……唔知真定假……😅😅

可惜數字兄不在,今晚有獵戶座流星雨呢~

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2022-10-23 02:19 發表 查看引用來源

我仲喺度呀!🖐🏻 hi !
師妹係度就緊要囉~
妳知啦個場有靚女爭好遠。

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-10-24 18:28 發表 查看引用來源

唔,龍師兄都有你嘅道理,查實阿星都係叔叔,叔叔睇阿姨,都正常嘅😬
阿姨?平時睇得少咩,哈哈,使咩買書都睇喎。

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2022-10-23 02:57 發表 查看引用來源

加油!

我覺得knowledge 對男人來說,好重要㗎!吸引度,加分😍
俾教練師兄刺激,小弟都學緊野架,我都努力緊。😎😎

引用:
原帖由 degree06 於 2022-10-24 23:09 發表 查看引用來源
同意
即好似去飲野傾計,有男有女先好傾,如果仲要係靚女,就更無得頂嘞。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆