上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
5.9k  1.3m

引用:
原帖由 史隆教練 於 2022-10-27 09:38 發表 查看引用來源

人工加到先係衝擊
我好明白,同女生上床係俾有準備(套)既人架,機會都一樣。
所以師兄要加人工,先增加叫價性能力,係啱既~~~~ 試諗下無呢個性能力,點引起老闆注意呢?

引用:
原帖由 史隆教練 於 2022-10-27 09:37 發表 查看引用來源

要買都係日本買地道寫真
買雞扒妹未啊師兄??

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-10-27 12:45 發表 查看引用來源

呢樣真,千祈唔好覺得食得唔好嘥,食咗反而會折墮😬
公司既我覺得唔好,但唔知師兄有無呢D情況,有時工作上既一D女人反而我覺得仲sexy。
即係咩呢?
如果你同客人去食飯,想開間房,飲住酒傾,走入黎果位女經理,你同佢熟,佢知要講咩做咩,識幫手頂酒湊下個客,
又或去按摩,你可能以為我會講女按摩師,唔係,反而係問你想要咩既果位女經理,
又或一D coffee shop,食野小店既老闆娘,我反而覺得呢D好多時都好吸引。

有D經歷又自強既女人,係好性感。

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-10-27 18:04 發表 查看引用來源

係,通常有經歷嘅女人,成熟而嫵媚,唔一定美艷動人,係一種成熟而知性嘅美,令男人覺得係一個想停靠嘅港口,訴說心中嘅情懷,呢種女人反而更加令男人心動😬 ...
呢種女人係其中一種最吸引既女人添。
佢有經歷,佢知男人諗咩,佢有防線,同時亦有渴望,如果佢夠聰明,幫到手,男人往往在外就會好鐘意有一個咁樣既知己。

引用:
原帖由 degree06 於 2022-10-27 19:10 發表 查看引用來源
雖然網上都有得睇。但睇書會係養眼好多。
師兄有買?
網上咩Q都睇晒啦.......
睇書係諗住佢未走光,學周星星向上望向下昅會唔會有野睇先會買書既遮........

引用:
原帖由 GiveUpme 於 2022-10-28 08:49 發表 查看引用來源

講就係咁講啫,係咪真係堅持到先?
條女日日都喺你面前出現喎,你都咪話,到時候係咪真係唔食先~~~~🤣
公司溝女同事,如果同級都好,但如果係上司下屬,級數距離越遠危險度越大,佢身材越正危險度都一樣越大。

引用:
原帖由 degree06 於 2022-10-28 19:12 發表 查看引用來源

影得幾靚
OK啦,可惜佢唔夠高,當然唔係唔夠好啦,HAHA......

星期6,在努力,咁都要抖下氣既,黎個無思分享。
如果你有本事,你會show你有幾多料嗎?

今日同索人妻lunch,佢同我打眼色叫我望望我斜後方向,
我心想: 咦,女喎,後生既,數緊單,幾張chanel加幾張gucci,但只得單,無野係手,2X歲後生女,呢個咩配搭又咩過程呢?唔知大家鐘唔鐘意玩情境估計,我地就好鐘意。

食完時,人妻問我,見唔見到,我答見到啊,後生女,有單係手無貨拎,妳講佢碌男友張卡,叫司機拎走戰利品後,自己再食完野走我都信。
跟手人妻打左我一下,我答: 估錯?
人妻講: 我係叫你睇下佢身材啊,佢個胸又大又肯露,1/3彈左出黎喎,即成個北半球,你無見到咩?
我真心答: 無,堅無,其實我好少望女人,多數人地望我先架......HAHA.....
我原本想講,掛住望佢,邊會望其他人呢~~~~
但人妻就繼續: 後生女黎架,我反而無睇佢數單據喎,乜唔係個個男人都會望胸同樣架咩?

男人望唔望唔係我想講,我反而係度諗,如果你有本事或吸引既地方,會唔會盡show又或show少少呢?
走時我地見番果位少女,佢打緊電話,看她背後,要線條有線條,長窄牛成個下半身shape一流既,我始終無見佢正面係點,但如果加埋人妻描述呢個配搭係成立,佢都真係堅堅地。

女生,有本事,可能真係應該盡show先係。

引用:
原帖由 GiveUpme 於 2022-10-30 07:27 發表 查看引用來源

我都好鐘意留意女人嘅衣著,師兄所提到嘅呢種著法,依家真係好多女仔都真係幾敢露,通常都係露上身較多,不過露都唔係後生嘅專利,我見過有返咁上下年紀嘅都幾露得吓㗎,不過好睇與否,真係見仁見智。我自問無乜睇頭同本錢露啦,見 ...
其實就係我想講既,如果你有本錢,你show唔show呢。
男人,操爆完,又胸肌又大大隻老鼠,why not show?總有女生鐘意大隻仔。
同樣,
女生,今時今日,有D可能enjoy引來目光,覺得show少少無問題,呢樣,係本錢。即有本錢,先show得起。
唔一定要上圍既,有纖腰已難得,一條瑜伽褲,曬下半身線條,又得,得左。

引用:
原帖由 史隆教練 於 2022-10-31 10:55 發表 查看引用來源

唔買啦😂無呢個嗜好
打書釘就會
HAHA.......包好晒應該打唔到,但其實係名氣遮,比佢索靚正應該大有人在。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆