上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
5.9k  1.3m

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-1-18 17:08 發表 查看引用來源

果啲想睇嘅衝動有如滔滔江水連綿不絕………………😬
HAHA,其實亦有一套西片想睇,講真,近年我都比較揀擇,網上太多高見去吹水講邊套戲好睇好勁,但明眼人就知係伏。
我講果套係叫人工殺姬,呢套野隨時堅過阿凡達2,純直覺。

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2023-1-19 00:38 發表 查看引用來源

果刻,有冇俾執嘢呀姨激死?😆

定係好彩有呀姨,叫一叫帶番你返來現實、理性嘅世界?
HAHA...... 當然唔會,男人衝動可以係一時,發展左關係可能係一世喎,哈哈,而且機會多的是。
曾有師妹問,男人,上到國內,係唔係真係好多機會,國內,係唔係真係好易搵食,我想講,係國內,只有你唔食,而唔會有食唔到。至少我無,而且國內地大脈博,大家成年男女,離鄉別井工作,夜蘭人靜返酒店房時,要發生一定有機會,最多係分聰明食定還是就手蠢食。

引用:
原帖由 史隆教練 於 2023-1-19 16:52 發表 查看引用來源

反而足球小將我麻麻地
足球風雲成套野正常好多
師兄有品味喎,足球風雲你都識??你最鐘意邊個角色先??平松?情意結,白石同平松係我喜愛角色呢~

引用:
原帖由 史隆教練 於 2023-1-19 16:57 發表 查看引用來源

套電影版純粹將電視版草草收場果幕搬上銀幕😂
漫畫講到山王之後既另一場比賽係輸
我又真係無睇電視版,HAHA.....
其實而家呢個收尾,有人讚好有人講爛尾。

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-1-19 17:28 發表 查看引用來源

龍師兄講緊嘅係咪叫M三GAN果套?恐怖片阿星怕怕,你話如果有個樣靚身材正又有愛心喜歡照顧驚驚嘅阿星嘅女仔陪阿星去睇,咁又唔同😬
無錯,係呢套。
我鐘意睇天災又或喪屍片。

有愛心既姐姐一齊睇??我試過,果次佢帶我睇..........好大陰影果套.....叫乜鬼格雷......

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-1-19 17:35 發表 查看引用來源

查實阿星反而有興趣睇打完山王之後打愛和嘅時候櫻木喺板櫈上面嘈亂巴閉同其他幾個隊員插科打諢,同埋點樣輸法。因為雖然少咗櫻木,其他人同樣有實力,個故事仍然可以好精彩,反正櫻木一定會喺場外搞搞震,好多故仔會發生。可 ...
其實打愛和輸係正路,基本上打山王已透支120%戰力,無埋櫻木,故仔去到呢度完,我反而收貨,有時D野,真心唔係下下冠軍咁理想,呢種贏左最強卻拎唔到冠軍,果份遺憾回嚮真係烙印係每個fans既心。

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-1-19 18:38 發表 查看引用來源

哈哈,咁最後龍師兄有冇同呢位有愛心嘅姐姐上演返一套最大陰影呢?😬
係戲院度已好進擊,之後無記錯帶佢去左食常餐----雙蛋夾腸。🤣🤣

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-1-19 18:42 發表 查看引用來源

都係嘅,有時冇結局嘅結局,先至係最好嘅結局,有啲夢遺……………係遺憾先啱,先令人珍惜,就好似雪山飛狐咁,究竟胡斐呢一刀,劈唔劈落金面佛苗人鳳度好呢?劈死個外父冇咗個老婆好吖,定係留返個老婆俾外父一劍吉死好啲呢?呢個千古 ...
大團圓係開心,但有d位係開放祖俾自己有個希望或憧憬,好緊要。
雪山我又真係無睇,好睇?我睇得最多係金庸隻鵰喳,哈哈。

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2023-1-21 04:22 發表 查看引用來源

故事中個姐姐巧溫柔體貼
真係少啲定力都唔掂
其實我識既一半都好得,另外既就好進取,睇妳鐘意邊樣。
文中既游游係身形修長,有d嫵媚,而蜜兒係轉數慢少少,但上圍勁,大部份男人有水抽已好開心。反而我講既小柔最女朋友feel,出黎玩,可能會揀左前2個。

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-1-21 08:56 發表 查看引用來源
咁咪係!比我就上咗先算!😬
3個,上邊個先~🤣🤣

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆