上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
5.9k  1.3m

引用:
原帖由 sam7211 於 2023-2-14 17:42 發表 查看引用來源

年紀大機器壞,都只是衝關北上果隻。😂
北上正啦,其實而家係超超超多人上去。
我忽然諗,其實大家忍左好耐,HAHA......
師兄咩途徑上,而家係上面玩真係好方便。

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-2-14 17:49 發表 查看引用來源
乜都試吓吖嘛,後生始終嫰口啲吖嘛!😂
明白,HAHA......
但後生女好取進,師兄加油喎。

無思分享 -- 英雄人物

唔知大家有幾鐘意睇DC又或Marvel既英雄人物,小弟就好鐘意。
黎緊有Ant-Man,又有Flash,當然其他亦陸續有黎啦,有人講,故事開始悶,無新意,好多好多負面留言,但真心,我總覺得,彈得多既人反而係第一批仆去睇既。

如果閣下鐘意以上既人物,你既最喜愛角色又係咩呢??
小弟從來最強角色都唔係我既首選,因為能力越強,面對問題越唔貼地,所以我鐘意Flash,強得黎唔係絕對,有本事得黎卻又貼地,當然我鐘意係故事角色,唔係真人啦,而真人既行為操守,亦唔係我討論之中。

有人說,英雄人物的喜愛,亦同時反映緊心理裡性能力既希望同表現,例如如果你鐘意超人,係性表現方面,你會想係超強超勁,鐘意Batman多多少少有SM傾向等等,咁Flash呢......

引用:
原帖由 mui1892 於 2023-2-14 21:30 發表 查看引用來源
我鐘意美國隊長
哈哈,呢個世界,應該無幾多女生會拒絕美隊既樣同body。🤣🤣

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-2-14 23:20 發表 查看引用來源

龍師兄真係識講笑,阿星只係低手,撞板撞得多咪睇到啲咁囉,起碼家陣衰咩自己睇到嘛。食咁多檸檬摸咁多門釘都摸到啲嘢,通常有冇下場就好睇個女仔會唔會想約你再出去,只要一棚人散水果陣個女仔會主動同你攞電話更甚者問埋你 ...
都係。
其實男既主動係追求上好普通,女既肯表示暗示,男既真係要好醒水。
講真,我都碰唔少釘,先學識少少。
白痴講句,以前我好多時以為個女生問得我,其實佢都一樣咁問人,又或咁同人傾,直到我既女性朋友問我,點解對方咁咁咁,你都唔俾d反應,我先知果d叫暗示。

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2023-2-15 01:51 發表 查看引用來源

係呀!呢個世界乜人都有,interesting

識吓做hi bye 朋友還可以。相處得多,頂唔順
有酒肉朋友,先更好分咩朋友可以交心同啱channel呀師妹。

引用:
原帖由 miyeebb 於 2023-2-15 03:28 發表 查看引用來源
我諗住嗌你影d相上黎俾各位師姐睇咋wo
我邊有好多fans姐,班人連追下po八下我3圍都無
30歲既算唔算大叔?對於19歲既我應該算,但我而家26就應該唔算
如果唔算我要修正下唔係大叔既都有唔錯既人🤣 ...
我呢d40+一定對妳黎講係大叔添啦~哈哈
妳3圍,應該要呢度放,我地估。
咁我地先可以借機放架嘛,我地派sam師兄做代表。😆😁

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-2-15 08:46 發表 查看引用來源
30都大叔,唔怪之得我哋呢啲冇市場啦!😂
師兄30歲叫大叔而你會無市場,因為你睇落仲廿幾,係咪咁解?

引用:
原帖由 alexyclam 於 2023-2-15 06:43 發表 查看引用來源

應該借post宣洩主權。。。😂😂
大家情人節快樂呀。。。我冇洩主權架😜😂
哈哈,即某師妹係sam師兄既?

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-2-15 12:41 發表 查看引用來源
係就掂啦!梗係大過30好多啦!😂
師兄,大過30都唔係問題既,你有keep,體能仍然可以唔失禮,問題係對你黎講,後生女又屬於咩年齡層遮。
廿歲樓下,對我黎講,直情係細路女,我當小朋友咁睇,儘管佢身材已夠秤。
但後生女要啱傾,其實都唔易。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆