上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
5.9k  1.3m

引用:
原帖由 CTAN2Y33 於 2023-5-10 13:06 發表 查看引用來源
單身又冇小朋友 真真日日上台玩都得😂
師兄你可以,我就唔得嘞。

引用:
原帖由 CTAN2Y33 於 2023-5-10 15:51 發表 查看引用來源
唔緊要 一定有機會再遇其他靚女代替佢
師兄,由於時間關係,已經有左好多其他出現啦,我只係道出自己無為意既一面遮。
咁女生好fit著yoga衫,均勻身材吸引,定還是多件T係出面做運動,好勁身材但少肥吸引呢?
兩種唔同風格黎呢~~

引用:
原帖由 GiveUpme 於 2023-5-10 18:10 發表 查看引用來源

我反而覺得係對自己身材有自信嘅表現,但當然唔係個個都一定著得好睇。
師妹都一定著得好睇~~~~

引用:
原帖由 CTAN2Y33 於 2023-5-11 10:55 發表 查看引用來源
只能講 yoga衫 身材肥D 就即係現形
HAHA.....所以夏天多靚女就係咁解,yoga衫著得好睇,男人都會欣賞女生付出既努力,均勻身型唔易keep架。

引用:
原帖由 家中小婆仔 於 2023-5-11 13:57 發表 查看引用來源
Yes, 真係要keep得好辛苦😅
HAHA,我聽人講,千萬唔好覺得妳做運動係keep緊fit,而妳只係好鐘意呢樣運動,
妳亦千萬唔好認為做呢D係為別人,因為為自己先可以持之以恆,
鐘意運動既人係會上癮,人地唔叫自己都會心思思走去做,做出成績就係自己獎自己,我覺得阿Q,但又啱聽喎。

而且我真係會自己獎自己,買新既衫鞋裝備,著住衫時要吸引,唔著衫時要令對方抓狂。

引用:
原帖由 CTAN2Y33 於 2023-5-11 14:11 發表 查看引用來源
Keep個身形 恆心唔少得
但要搵到個人陪住一齊做yoga更加難
師兄,其實使咩人陪架,呢D野,都係一齊玩開,玩玩下就會識到新朋友,跟住就約埋一齊做架啦。
我出去玩都係單拖,慢慢識到啱傾既人。

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-5-11 15:25 發表 查看引用來源
原來已經講到一字碼。即係咁,一字碼阿星都識,而且係幾十年前已經係箇中高手。唔信大家睇~~~~~

40131165😬 ...
勁喎師兄,仲要唔著衫做一字馬,有咩企圖先??

引用:
原帖由 CTAN2Y33 於 2023-5-11 15:53 發表 查看引用來源
踏出第一步 都係難D上多幾堂 就會好好多
師兄,其實個用神係,你去上堂,同學仔都有男有女,會識多D人,會一齊玩,咁樣,就已好happy啦,試問你又點會上上下唔上呢,HAHA.....

再來分享~~~~

早前睇了的那場拳場,最近都反覆回想,站在台上,很多支持自己和對手的人在打氣,感覺很型,也就更有激情,MC很會搞氣氛,選手入場時已超型,究竟上台緊唔緊張呢??我那位朋友他贏出了比賽,取得了金腰帶,講真,由佢訓練,再到泰國特訓,戒口節食訓練,一切一切,如果輸左就什麼都不是,贏既才會叫值得,我真心欣賞這份決心與鬥志,男人,就應該如此,唔搏,得把口,隨時咁就一世,對吧?

但有一點我錯既,就係當晚有一位叫盧芷晴既香港女拳手,係泰拳拳手,唔係酒吧果D,真心型,round 1就KO左對手,男人都做唔到,我知我知,叫芷晴既姓李果位好正,但今次呢位香港女拳手,一樣令我另眼相看,男女都應該有夢想,今次拳賽,不枉此行。

引用:
原帖由 GiveUpme 於 2023-5-14 12:16 發表 查看引用來源
我又想問下大家,如果你哋喺撘地鐵時,有個衣着打扮扮後生嘅阿嬸,佢著住一身全白色運動服,短裙仔,拉住㗎手拉車,然後坐喺你隔離,不過走晒光,然後你對面坐住一位阿叔,佢目不轉睛咁望住你隔離嗰位走光嘅大嬸,你哋會唔會有咩反應? ...
我都會望喎,一定望啦,講真,奇景難得有,點會唔望,但就唔係昅果隻心態遮,HAHA.......
其實性感既衣著,引黎別人偷望,對某D人黎講係享受既。
如果我果日型,我都想有人望,但因為成個番薯而引黎竊竊私語,我真係會睇下自己係唔係有邊度唔妥,HAHA.......

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆