上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
5.9k  1.3m

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-5-18 17:51 發表 查看引用來源

師兄講笑啦,要平胸有平胸,要肉地有肉地,要上年紀有上年紀喎,體形完全冇標準㗎😬
HAHA,總言之都俾師兄食晒~~~~
其實去到某地方,女生比較主動,我想講,我唔會諗係自己有咩賣點,而係果個國內既女仔較主動。
國內同台灣既女仔,就係呢樣,唔知師兄有咩體會。

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-5-19 14:09 發表 查看引用來源
似乎師兄有好多體會!😬
我有既體會多部份都係以前既事黎呢~~
係係國內工作都多,所以先多唔同既際遇遮。

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-5-19 14:13 發表 查看引用來源

國內只識過一位,唔敢妄下判斷;台灣真係未識過,更加唔敢講。

不過龍師兄講得啱,似乎外面嘅女仔都比較主動,亦都敢愛敢恨,尤其是當你係外國人,佢哋係本地人嘅時候😬 ...
都係喎,當我地出國,人生路不熟,佢地係主場,反而大膽既係佢地多,呢樣又好似成立。

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-5-19 20:31 發表 
咁都正吖
Haha,師兄,咁我想問。
如果你返國內,第一個唔錯,你會食,定睇多陣。
睇一個月,兩個月?我假設間唔中就會有女生對你有興趣,你會開始?但開始左,下一個正正既出現,你就可能無份。
你可能會講,食得一件得一件,咁呢樣又係咪你想先?國內佳麗只會多到你食唔晒唔會食唔到,當你有條件時,你係男人,會點分配?點選擇呢?

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-5-20 12:55 發表 
我估都係食咗先算!邊知之後仲有冇架!😬
Haha. 咁諗都無錯,但食既機會真係大把。
以我所以,香港人都仲好吃香既係國內~

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-5-20 21:06 發表 查看引用來源

所以都係去啲自己唔熟嘅地方度住一排,自不然有好多遭遇,簡直係多到你唔信😬
我鐘意呢種陌生感,好似好多野可以發生,就係睇你行唔行多步。
即就例如放工返房瞓,定還是出去大家開心見識下。

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-5-21 00:35 發表 查看引用來源
可惜我冇乜機會上去!😂
唔一定上唔上去,而家心態上想唔想見多d又或識多d,其實我出名面皮厚。🤣🤣

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-5-21 23:06 發表 查看引用來源
梗係想啦!😬
師兄,呢樣係真架,人係外出去到陌生環境,心理上會變得開放式,即較易接受所有新事物新事情,其實我係善於同人打交道,就是所謂越陌生越起勁,我好鐘意呢種新鮮又未可預知既感覺,所以如果師兄他日有機會,記得盡情享受。

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-5-22 07:28 發表 查看引用來源

陌生又熟悉嘅身體,簡直就係靈魂與肉身組合嘅絕配啦。正所謂:人離鄉賤,物離鄉貴。只要你當小星星係一個人,佢就能夠做到,令女人望住佢,不期然笑住捉住錫住佢咁同佢講:賤格!😬 ...
HAHA,師兄,我無咁複雜,我只係識做好準備,以應不時之需喳,咩需要既需又好,俾女生話衰既衰都好,都隨時get ready.

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-5-22 11:53 發表 查看引用來源
我都相信,希望第時有機會啦!😬
HAHA...... 而家可以去旅行,去玩時又得,工作時亦得,師兄如果搵到野進修,仲得,好多人讀野時識到人架。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆