上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
5.9k  1.3m

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-5-25 11:17 發表 查看引用來源

哈哈,呢啲嘢唔怕玩,總有人伸出個頭俾人認嘅,唔怕,龍師兄夠砌😬
HAHA...... 我練拳時比較內歛,係教練好鬼鐘意打拳引D女仔望架喳,佢意思打得型型地,D女仔見流晒汗就會心思思,我意思會join埋一齊打,而家興boxing keep fit嘛。

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-5-25 11:22 發表 查看引用來源

派奶都好過派報紙嘅,門口都唔到。不過其實兩樣都真係唔係好事,要小心😬
派報紙黎講呢下,我以前試過買早餐同報紙上門...... 之後就佢食早餐我當佢係早餐咁食左.......

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-5-25 14:58 發表 查看引用來源
邊個乖乖地唔得?😬
個女仔,即佢以為聽話啦,做晒條仔要既野就得,但其實係唔work囉......

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-5-25 14:59 發表 查看引用來源
咁你果時果啲係咪仲正?😬
果時果個........ 真心......係仲正。真係頭5位令人難忘既正,我其實對女生幾好都會有距離,佢係其中一個我頗投入既。我果時講笑腹肌同蘿肌都係插佢時練番黎。  係低B,但大家聽完會笑嘛。

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-5-25 15:05 發表 查看引用來源
咁咪益左你囉!😬
師兄,講真,我又無諗呢樣,相反,同得我一齊,我都會好gentleman對待,唔會揸流攤架,HAHA......
但我記得佢條仔高大,我都有問佢條仔係唔係太勁佢餵唔飽條仔所以佢先出去搵其他女,但個女生又講其實條仔大但唔夠硬,以佢所知D女仔都keep唔得耐,咁佢搵我,其實究竟邊個益邊個先家陣??

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-5-25 15:08 發表 查看引用來源
咁佢點正法?樣靚身材正?😉
有肉地得黎應大超大,應滑超滑,佢有做開facial,激光脫毛,我敢講,佢滑既程度肌齡絕對係廿歲左右,平時惡惡地但床上征服佢時就超聽話,又會自己諗D鬼主意玩下氹下,佢唔係普通師奶,係有學識既人妻,同佢出街絕對唔失禮果隻,係屋度玩晒咁多地方又好配合,當年..... 為左佢,我推左好幾個,專攻佢一個。咁你話,佢係唔係正。最串係佢知我推果幾個都係正野時,佢講佢要贏晒,因為佢值得嘛。

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2023-5-25 15:20 發表 查看引用來源

上嚟你度…. 我指呢間鋪,
你間鋪,係呢度有邊個唔識,長吹長有,
仲唔夠威?
長吹長有都唔係威唔威架,多view亦唔會係指標,我地咁大個人仲追呢D咩,係個舖講野有質素,傾野既人有素質先係重點啊~~~~好似而家咁,HAHA......

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-5-25 15:21 發表 查看引用來源
咁真係好正!好正係平時惡惡地,好有征服感!😬
係架,即我地成日講,出得廳堂入得廚房更上得床。

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-5-25 16:11 發表 查看引用來源

呢啲最好玩啦,食早餐時食早餐😬
係,即仲年輕時,果D咩野一路傾一路已係車上過緊去,但又呃佢仲係床度瞓緊,佢又講如果有早餐就正,想食咩咩咩,如果有既肯食多條腸之類,傾傾下打開門就見到真人,之後扑左一Q先再食早餐,再之後就......

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-5-25 16:12 發表 查看引用來源

有quali唔怕show嘅😬
HAHA...... 我都同教練講,我有健身牌,我可以做教練架。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆