上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
5.9k  1.3m

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-6-23 17:05 發表 查看引用來源

呢啲調教同指導真係同粉紅色乳頭一樣,又同啲武俠小說食咗大還丹咁,只有主角先有咁嘅遭遇😬
其實都唔係,因為我俾人感覺落差都大,即佢地唔認為我係新手,又或無玩過,即你想像下,個個出黎玩既人都講自己第一次,又或講自己唔識呢樣果樣,但我真係唔識時,明明細過我既啤酒妹妹,又或大過我既事業型失婚姐姐都好,睇得出佢地表情係錯愕同時好似執到件未經人玩過既玩具咁,咁小弟都屬於聽話快上手既好學生,佢爽住教,我咪努力學囉。

真心,無佢地,我都唔知女人好多敏感位係要溫柔,好多時要鍚住砌,到某D位先要大大力,斯文有粗暴有呢........

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-6-23 17:06 發表 查看引用來源

唔啦,一陣小葵見到阿星唔係叫叔叔,而係叫伯伯,咁就傷透阿星嘅心啦😬
HAHA......小妹妹應該好醒目既......
但小妹妹張相要update先得,我一時間唔識將佢個身同頭key番埋同一個人。

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-6-23 17:17 發表 查看引用來源

租架車幾咁容易,裝埋個app Waze就包識行。榴槤之國興用Waze而唔用Google Map,好好用㗎。

吉波呢下嘢,隆唔隆起都要吉㗎啦。仲可以再爛啲😬

首都食就點都係去啲大排檔食下廣府炒呀,滑蛋炒河呀,福建麵呀,螄蚶炒貴刁果啲,又 ...
咩叫水上酒店啊??
我諗左正經同衰野,師兄既酒店係點先?HAHA......

星期5 -- 無思分享

我地男人,得承認每個都有童心未泯既一面,近日最興既要數,應該就係The Flash喇,佢係一個我非常喜歡既角色,要數數可以拍成電話既,Batman, Superman, Wonder Woman已一大堆,但The Flash,其實佢絕對令人期待,尤其講明今套戲唔止佢一個角色威威,而男主角因為個人品行又可能係最後一套英雄電影時,份外想睇添。

正如我講,上床既然係必然時,情趣反而更緊要,今次約左人妻一齊睇,食下野,hug住睇,feel so good,喂喂,黑蚊蚊會唔會手多多?come on點唔會,咪住先.......我都未出手,點解有搖櫈聲,頂,原來右邊兩位已快過閃電俠係度火熱緊,咦?果位少女,咪頭先入場前,最不得了果個,有趣既係,我同人妻都講佢應該好辛苦,Bra Top應該包唔住佢36G既上圍,仲有超短窄身裙,OKOK..... 我估神速走火應該係個男掛,唔係講套戲個男主角,係旁邊呢個女生既男友啊.......

搞笑既係,睇睇下條女行出黎要去洗手間,佢經過我地前面,係戲院既光影下,嘩,身材真係大到呢....... 佢一出一入返埋位後,唔知呢對情侶係外套下大戰成點,我就睇套戲睇得好精彩。最正係....... 人妻後黎補左句,唔知個女仔係唔係出去除左條底底返入黎俾佢條仔繼續玩呢?我答: 咁激?? 人妻講: 個女生條裙底濕左喎...... 我: 有咁既事?妳唔叫我望? 人妻拍我: 咩呀,望大波妹?? 我: 唔係唔係,望妳都夠啦。

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-6-23 17:52 發表 查看引用來源

水上酒店係呢間:

環境唔錯㗎😬
師兄,有detail資料嗎?其實我最鐘意就係呢D酒店,幾年前住過1,2次........堅正。

仲有,麻煩唔該叫個女生擰轉身。

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-6-23 18:07 發表 查看引用來源

阿星賣緊廣告添😬
https://www.booking.com/Share-7IkrAm

咦,係喎,放咗張影後相添😬
超正囉.....
迎排太忙,工作壓力又大......真係要relax同獎下自己先得......

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-6-23 18:15 發表 查看引用來源

哎,呢啲手多多真係好好玩,刺激之餘又係之後嘅節目嘅前奏,雖然女伴會話乜你咁衰,手多多,賤格格。但係唔知點解,女伴都會好配合,而且濕滑程度真係會令人想忍唔住將佢就地正法。

戲院入面黑媽媽,大家都會有呢種興致,喺電影途中 ...
個男仔擺明想食條女啦,揀位最後加角落位,但因為我真係想睇套戲,無太留意條友。

HAHA...... 我其實會睇新戲,但坐邊位,衰衰講句,我好正經睇戲,但無一次係正經睇晒全套。
有時D野,會帶外套,帶得套,大家都明架啦~~~~

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-6-23 22:05 發表 查看引用來源
絕對同意!對啲斯文怕醜嘅女性最好!😬
其實每個女生都想被開發,又或心思思試新野,有時男人應該要主動得黎要有心思,唔係主動得黎往往只滿足自己。
怕羞既女生都可以好想享受性,咁我地男人就要慢慢試探囉,好好玩既。
呢樣,都係D姐姐教番黎。

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-6-24 09:01 發表 查看引用來源

呢間唔錯嘅,有地方泊車,包早午晚自助餐,而且唔出房都有大把地方玩,可以話除咗三餐之外嘅時間都可以安排得非常緊密,由睡房一路玩到去海上面嘅露台都得😬 ...
正呀喂,我鐘意。
我其實試過1,2次去D resort度玩,但今次因為人多,我都想去一個正既resort度慢慢玩,師兄如果仲有好介紹講我知。

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-6-24 09:04 發表 查看引用來源

真係,坐埋一二角做角落小伙伴,收收埋埋咁玩,刺激之餘女伴仲唔敢出聲,喺戲院入面咁靜焗,你話突然之間有個女人叫床,就真係令人覺得唔知點算好喇😬 ...
個女生一定被男友仔上下其手既,佢件bra top都走晒位,D人走晒佢先行........

其實睇戲手多多,HAHA........係唔係指定動作??我又覺得唔一定,但完全無,女生心底會覺得男人紳士?定還是失望男人太老實呢......

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆