上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
5.9k  1.3m

引用:
原帖由 史隆教練 於 2020-9-17 12:46 發表 查看引用來源

咁要視乎進展到咩關係
同對方屋企有冇人😂😂
我完全無考慮呢個問題。😝😝

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2020-9-17 13:03 發表 查看引用來源
最好個女仔話,"凍凍…"
乜唔係插插咩,插隻手去佢左右兩邊攬住佢。🤣🤣

引用:
原帖由 sam7211 於 2020-9-17 13:32 發表 查看引用來源

其實喺呢個狀況之下,
男人係咪都會手多多嘅呢?
仲係室外唔會架嘛?

引用:
原帖由 史隆教練 於 2020-9-17 19:03 發表 查看引用來源

食檸檬唔關人事🤫🤫😜😜
師兄,唔想食檸檬好簡單,製造個環境同氣氛俾女方主動就可以,係咪咁講先。😝😝

引用:
原帖由 Lojcetp 於 2020-9-18 03:49 發表 查看引用來源
🐲....👍好寫實呀!我起地球🌍另一邊嘅紐約支持你....本來我都想寫個*人夫人妻12000公里之約*,但係真係好忙無時間!
師兄,呢家野時間係其次,mood最緊要,有mood到好快可以寫出,無mood成晚都唔想起一隻字,等你。

引用:
原帖由 sam7211 於 2020-9-18 08:32 發表 查看引用來源

師兄,我哋個個轉數,
未必有你這麼高啊!😅
唔係呢~~~~
其實我覺得製造浪漫既良好環境去氹女方,都係一個誠意同準備。
試想下熱到死仲諗攬埋一舊真係唔多舒服,但如果事前氣氛十足,做起咩野上黎都會事半功倍嘛。

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2020-9-18 09:22 發表 查看引用來源
慢慢寫,我哋等你
點解既??師妹......被禁??

引用:
原帖由 sam7211 於 2020-9-18 11:16 發表 查看引用來源

喜歡你說那句有誠意和準備。👍
係架,講真,愛就做梗架喇。
有D男人以為奉左旨,就求求其其去食少少野就扑野囉.........
大佬,條女唔同你講金,都即係想講下心啦。

所以我鐘意有進一步之前,大家多D了解下,食下唔同野,又或去下其他地方玩。
有時有D準備,我覺得係需要。至少情趣都多D,發掘出原來對方同自己咩野係夾,唔同既見解等等。

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2020-9-18 09:29 發表 查看引用來源
我記得香港紐約
佢去時NBA打緊playoff
傾一陣計佢就話要睇波🤣
果期係大家約留言咁
因為大家作息完癲倒
其實好free😆😆😆
Playoff大過天啊,當年我係加拿大,日日留係屋企睇打到總決賽。
睇完仲會熱血到走去附近球場打,

D女真係行埋一邊先架。

引用:
原帖由 sam7211 於 2020-9-18 14:48 發表 查看引用來源

其實同女人講心時,
男人都會感覺無限情趣。😁
在我而言,兩性某程度上係公平既。
即D人講,食女食女,無錯係好普遍既講法,咁咩情況下叫食仔呢?
條仔正??
我無深究同女方一齊時,究竟係我食佢定佢食我,但至少有一點我會做到既係,如果要再提起,多少年後佢都會講得出一、兩件同我發生過既開心事。

而唔希望係云云棍仔中既其中一件,佢地只會好含糊講:上床勁囉,靚仔囉果D流雞野。
講呢D,咪即係好似我地男人講:條女正囉,身材好架,多水多汁一樣。
所以情趣真係好緊要。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆