上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
5.9k  1.3m

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-1-11 09:04 發表 查看引用來源
咁呢個人妻都好有情趣!😬
其實大部份女生都有情趣既,而且性感內衣賣得貴係有其價值,即一個女生再正再索都好,男人唔會係女人面前講,但其實幾正,睇左超過幾十次,都會希望有d新鮮感。而性感內衣,往往就發揮到呢個作用,即一個女性胴體,無著既吸引,同有性感內衣既吸引,完全係兩回事,兩個層次。
講真,如果唔係,都唔使賣咁貴,唔通性感既內衣,女生著黎俾自己睇咩......
但有一點要提既係,唔係講緊好cheap,買黎撕爛果種,係真係表現出女生體態美果種。

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-1-11 11:19 發表 查看引用來源
咁又係!不過都要有返啲身材先表現到果種吸引力!😬
當然,所以師兄,我地就係要點遇到有質素既女生呢?就係首先要求自己都有呢個魅力先囉。
而且呢D衫,都真係有咁上下好睇,先相得益彰。

引用:
原帖由 star_platina 於 2024-1-11 14:01 發表 查看引用來源

邊個咁大膽,想小龍師兄?難道係靚女?😬
HAHA,因為始終好多人都會認為有食唔食嘛,所我覺得一定要食得其所先係對自己好。

引用:
原帖由 star_platina 於 2024-1-11 21:04 發表 查看引用來源

有得食唔食有幾咁出奇呢?下下乜鬼狗屎垃圾都塞入口,會肚痛㗎嘛😬
HAHA.....兩睇,以我所知,真係好多人有機會都會放入口,咁都好正常既,始終都係一個機會黎架嘛~~~~

引用:
原帖由 GiveUpme 於 2024-1-12 09:25 發表 查看引用來源

師兄講得好啱,你想像下如果條女係肥肥地,除非佢自己好有自信,否則仲會有信心著先得㗎,我自問自己知自己事。
俾D信心自己,妳得架~~~~
性感內衣+玩具+情趣一齊玩~~~~

引用:
原帖由 平衡生活 於 2024-1-12 12:01 發表 查看引用來源

其實裏面冇乜嘢買,都係保守小兒科。如果有心想見識可以去性商店
HAHA......咁要搵件遙控震震既黎玩先得。

引用:
原帖由 GiveUpme 於 2024-1-14 18:13 發表 查看引用來源

我短多過長,好難補喎🤔🤔
Haha...... 男人就話怕短多過長,女人,係怕大細既遮。

引用:
原帖由 GiveUpme 於 2024-1-14 18:12 發表 查看引用來源

性商店?我唔敢入去㗎,首先我又唔知邊度有,其次又怕俾人望住我入去,三來出嚟又會俾人望🤭🤭🤭
叔叔帶妳入去,同妳試埋都仲可以。

星期一,無思分享下--飛常弱智

話說近日又新冠同流感肆虐,大家真係要小心D。
咁記得2022年時,返國內仲要坐長時間既疫期,記得前年因為工作,上去一忙,就忙一個月,足足一個月無扑野,係分隔兩地時,我問人妻有無掛住我,人妻又問我有無食國內佳麗止住咳,而我打親掛住,好多時都打左扑住,人妻就會笑: 你係唔係掛住扑野掛得咁緊要.......HAHA.....係,係有點低能,但情趣就係咁,有時小別,真係好緊要。

記得呢一飛,就差不多一個月,再見前既幾日傾計,人妻講再無得扑,就搵第2個男人架啦,呀~~~~明明呢句野應該係我講,點知俾佢講左先,雖然知佢玩野但男人就係有時咁低B,所以上機前一日,已約好人妻到香港要點點點,點知好抵打下,佢居然好忙,要延後到佢忙完,一拖又一星期先得閑見,當年精蟲上腦有D嬲嬲地,點知好記得見時,佢買左套性感內衣,嘩......真心嬲唔落,仲扑過夠本....... 男人易氹,就是真係好簡單,弱弱智力既方法已好夠。

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-1-15 20:54 發表 查看引用來源
呢個人妻真係好有情趣!咁扑咗佢幾多Q?😉
果日都係2Q遮,但就好enjoy,因為正如我之前講,性感內衣既女生,係會多左份體態美,好多時再索既女生,唔係完全祼體就叫好睇,當然,大戰時點除點拉開又係一個好玩既地方,男人,真係唔係好多個識得好好去除內衣可以除得有技巧架。

而且當年禁左一個月,真係捉住黎鋤唔放,再黎多Q都無問題。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆