上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
5.9k  1.3m

引用:
原帖由 史隆教練 於 2020-11-13 12:45 發表 查看引用來源
大灣區
呢個時勢返到去先算
HAHA...... 無錯,但以我所知,好多人一通關就已經想第一時間返上去。

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2020-11-13 14:37 發表 查看引用來源
去邊都驚… 都係等有疫苗先。
如果係咁,我估出年先有得諗了。

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2020-11-13 19:14 發表 查看引用來源
可能去下露營都好…
可惜而家周末去玩,郊區反而超多人,如果問專家,佢地又會講,家陣係報復性郊遊架啦~~~~ D字眼唔係報復,就係爆炸,好鬼特別。

引用:
原帖由 degree06 於 2020-11-14 01:43 發表 查看引用來源

依家都可以返上去架
可以,但打底14日呢~~~~
D人講去日本都得,又係先留14日,之後才可以去玩。
我諗唔到除左CEO,有咩人既職業可以先留14日,之後再抽6,7日去玩呢........

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2020-11-14 12:44 發表 查看引用來源
有啲露營地方少啲人去,會舒服啲。
其實今次再爆,其中就係staycation, 講真,清零左再慢慢玩先啱,當然可能要好忍耐,但外國就係做唔到呢樣。

引用:
原帖由 bcm 於 2020-11-14 18:08 發表 查看引用來源
嘩,乜頁邊多左咁多廣告嘅?咁嘅爛9論壇都有人落廣告
其實我都想講,188應該令呢度息微,但居然仲有人落廣告……

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2020-11-15 18:46 發表 查看引用來源
好似係用隻西約炮…
我按下頁變左按廣告,成功增加觀看人數,得喎呢招。🤣🤣

引用:
原帖由 bcm 於 2020-11-15 19:34 發表 查看引用來源

係囉,好想知落廣告果個人嘅心路歷程
點解會揀呢個霉dup the論壇
可能佢係呢度搵到食,所以知有市場。😝😝
但呢度好似唔再收新人,一唔記得password, 唔使旨意入得返黎。

引用:
原帖由 degree06 於 2020-11-16 01:14 發表 查看引用來源

依家多左好多選擇,討論區少左人玩。
討論區就好似FB咁,已out out地。
而家D人玩IG架嘛,同樣,討論區可能太慢,玩其他快有效果。
但最快都係落場飲野行一轉,即有。

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2020-11-16 08:29 發表 查看引用來源
很懷疑呢啲廣告有乜用…?
有用,之前我掃字大大力,而家我要好小心,怕太大力掃左落底,旁邊有人睇到........做咩條女唱歌唱到含住枝Mic。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆