上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
1.2k  1.3m

新舖開張。坐下。日日坐屋企返工實在太重複…

引用:
原帖由 dragonbone 於 2020-8-12 16:02 發表 查看引用來源

師兄之前唔該晒~~~~
麻煩多D上黎,HAHA......
唔使客氣。
呢排忙到冇氣抖。有時間就上來坐下。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2020-8-13 11:41 發表 查看引用來源

Haha....... 果幾位係天才黎架喎,最搞笑係仲一齊影相添。

黎緊都會大雨,但我見好多人都會堅持外跑~~~~
有時係屋企實在太悶..............
佢地brainstorm 緊自己既存在意義。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2020-8-13 10:44 發表 查看引用來源

師兄係WFH嗎?如果係會唔會MFH呢?即Makelove From Home
搵新鮮感很傷腦筋呢。

引用:
原帖由 天剎沽星 於 2020-8-18 13:00 發表 查看引用來源

其實對方想你拆禮物咁
綁帶泳衣就有呢種感覺…

引用:
原帖由 dragonbone 於 2020-8-23 00:59 發表 查看引用來源

其實又無咩好睇,但而家d人起底真係好勁就真……
要有啲人物描寫既愛情動作片先好睇。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2020-8-23 15:04 發表 查看引用來源

但出晒樣係唔太好,遮樣起勢扑大家會盡情討論d。
見樣就當事人同身邊人都會受傷害。
要拍就要小心啲拍… 見樣很危險…

引用:
原帖由 dragonbone 於 2020-8-25 10:41 發表 查看引用來源
大家早晨,唔知大家對七夕有幾認識呢喂。
我發覺原來我時不時會將佢同嫦娥果D事跡搞亂,但睇番佢地個故事原來好鬼浪漫淒美架喎。
有一年,我教妻子睇牛郎星同織女星,佢問幾點鐘兩粒星會黐埋… 哈哈。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2020-8-25 12:51 發表 查看引用來源

師兄咁你點答??HAHA...................
我話佢地距離15光年,係唔會黐埋。 咁佢就返入屋。

引用:
原帖由 mui1892 於 2020-9-1 09:01 發表 查看引用來源
我真係4條架
哈哈,不如唔好再討論呢個問題啦真係
好好笑… 睇引版都有數學題…

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆