上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
1.2k  1.3m

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2020-10-16 19:37 發表 查看引用來源

無錯,共同目標,步伐一致。

由day 0 講話同我一起學習,進步。
開始時我已經在100 步,叫佢加油努力,一起跑吧!把口就話好想進步,但行動照舊,一萬個藉口

到我跑到200步,鼓勵佢,放慢腳步陪佢。繼續偷懶,連其他人都叫佢唔好浪費我 ...
唔同步很痛苦…

如果佢專心想做打理屋企嗰個,結果可能唔同。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2020-10-16 22:44 發表 查看引用來源

佢無論氣質同身材笑容都極似圖中既類型。
至於大唔大啦喎,佢背薄,所以33D既佢都非常之唔錯了。
但吸引我既從來都係佢既腰,屁股同腳架師兄。 ...
曲線玲瓏係好正… 而家好多後生女營養不良…

引用:
原帖由 vanillasky 於 2020-10-17 13:44 發表 查看引用來源
thanks 數字兄。呢排興staycation,影左好多靚相。
係咪可以上載多幾張睇下…? 嘿嘿。

引用:
原帖由 vanillasky 於 2020-10-17 15:24 發表 查看引用來源
揀下先,嘿嘿。
我等你…

引用:
原帖由 vanillasky 於 2020-10-17 17:41 發表 查看引用來源
Staycation @ The Langham
曲線好靚…! 不過我驚師妹們投訴,你淨係益師兄… 哈哈。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2020-10-17 23:11 發表 查看引用來源

哈哈,真正既暖男應該係唔纏人既。
會令女人展現最美果種先係暖男。
我好鐘意同成功既人食飯,取經。
成功,唔一定係事業上好有成就,而係心態上,見解或處事能力上令人感卓越。
我覺得真暖男往往做事都好低調,卻又表現得溫文 ...
暖男…令女人窩心到由心裡笑出來吧…

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2020-10-18 03:05 發表 查看引用來源
你唔好咁啦,我已經好掛住alex架啦😭😭😭😭
噢… 現實唔允許見面吧。

引用:
原帖由 vanillasky 於 2020-10-18 10:51 發表 查看引用來源
我一大舊肥肉無咩好post😂😂
師妹們覺得係全身肌肉線條,人魚線之類呢…

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2020-10-18 10:25 發表 查看引用來源
係⋯⋯⋯⋯
一年見一次,年年有今日咁…?

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2020-10-18 15:36 發表 查看引用來源
真係差唔多一年啦
現實有時很無奈…

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆