上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
1.2k  1.3m

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2022-9-1 16:40 發表 查看引用來源

鮑魚相呢?
咖啡,蛋糕相背景有對靚奶都吸客。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-9-1 16:43 發表 查看引用來源
咩啊,好多時得女搜查官一個人深入敵陣架。
佢個ending有好多種,有真係捉到壞人,有被壞人繼續happy,又或伙計黎到被人捉,阿女角被人威脅下就....... ...
剝晒就冇咁好睇。慢慢剝就正啲。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-9-1 16:44 發表 查看引用來源
係呢,其實而家興咩??
我都out out地,HAHA.......
我都唔知喎… 之前有師兄介紹鴨仔樣震震,好似又吸又震咁…

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-9-2 14:40 發表 查看引用來源

HAHA,有咁架咩?
咁師兄如果有得揀:
A, 大奶腰有肉腳粗
B, 細奶腰幼腳有線條

邊個正D?
身型有曲線正啲。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-9-2 14:38 發表 查看引用來源

師兄,試下反向操作,唔討好女生,我覺得效果反而唔錯。
學習到女性需要,同討好女生,係兩個唔同境介喎…

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-9-2 11:52 發表 查看引用來源

大奶大lin大圈圈,指定動作嚟喎😬
通常要用大啲陰力揸… 搞到痕痕痛痛咁…

係咪咁動作呢…?哈哈。

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2022-9-2 16:05 發表 查看引用來源
alex日日都有msg比我架🥰🥰
隔住手機mon都覺得閃到…

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-9-2 16:21 發表 查看引用來源

師兄,有線條幾時都正,但實情呢個比例我覺得3成都無,我意思有線條既女生少,波大大有肉地既多。
但我聽過,有線條係好睇,但男人講到床上好多都揀波大大有肉地架。
即好似呢D咁
https://tse3.mm.bing.net/th?id=OIP.U0vfKbA8 ...
其實床伴既,軟綿綿好正架。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-9-2 16:26 發表 查看引用來源

真係學習需要呢下,往往同愛未必扯上直接關係。
但講開又講,尋日9月1,小朋友開學,嘩.......真係忽然有D打仗feel,HAHA......
呢個時候D人妻最好睇,晨早流流,妝都無時間化就要帶埋小朋友出街,望住佢地照顧小朋友呢樣果樣,但佢 ...
係咪妝唔記得化,bra唔記得戴… 嘻嘻。

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2022-9-2 17:11 發表 查看引用來源
要用放大鏡睇清楚先插得入🤣🤣🤣
最hurt係,狗仔緊既時候女伴問:你去左邊阿…?

其實男既重好努力插緊…

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆