上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
1.2k  1.3m

引用:
原帖由 史隆教練 於 2022-10-18 11:39 發表 查看引用來源

去過一次,唔岩我
我年年都去。

可以試好多未試過既酒同野食。都幾啱我架。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-10-18 10:14 發表 查看引用來源

多謝師妹先,俾妳講一講,好啦,我都快D udpate返先。
之前出trip,以為係酒店時可以有時間動筆,點知忙到完全無果份心情去回憶番件事。
希望唔使妳等太耐啦。 ...
我都等緊update...

引用:
原帖由 GiveUpme 於 2022-10-20 14:35 發表 查看引用來源

師兄,我唔記得咗你去咗邊度做嘢?要去幾耐?
呢邊距離香港都七,八個鐘頭飛機…

十一月頭就返香港。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-12-10 11:40 發表 查看引用來源

男人衰嘛,低B低質咩都有,我當市場有50%男人係OK既,但當中有20%都自以為是又吹水怪自大咩Q都有,剩低3成係好野堅野,嘩,比例己好嚴重不足。
我反而見好多女既唔錯無男友。
女同靚得黎仲要揀女人,有時真係唔奇,雖則女同都會有 ...
其實世界咁大,揾到個同自己夾既係最難,理得佢係男係女…?

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-12-10 11:54 發表 查看引用來源

人氣就真係難,之前都仲有班水友,依家連水友都買少見少。😬
星師兄,好耐冇見。

人氣真係好難捉摸…

引用:
原帖由 alexyclam 於 2022-12-12 11:20 發表 查看引用來源

有有有😂😂
高手深藏…

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-12-12 12:16 發表 查看引用來源
HAHA,我覺得男搵女易過女搵男,如果唔介意質素。
而如果有D要求,女想搵個好既男都唔係咁易。
呢個世界,好野既從來稀少。所以揾到唔易。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-12-12 14:37 發表 查看引用來源
星期一 無思分享。
我係男人,其實有時我都明,型,執得靚仔,好緊要架見女生時,但其實,唔等如一個人乾淨
話說小弟去K11 Musea,嘩,果度地方靚餐廳正,連女生都好似索D。
咁我同人妻約左食野,等野食時就入左洗手間方個便先,洗 ...
都有好多人唔衛生… 睇佢地唔到就好。

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-12-12 15:57 發表 查看引用來源

嘩,師兄歸隊啦!

人氣難摸啲,女仔嘅手仔易摸啲😬
師兄高大,容易啲捉到女仔…手。

我就想摸下都唔易架…

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-12-13 12:09 發表 查看引用來源

HAHA,我都係分享下遮。
尤其近年流感,疫情肆虐,衛生意識好緊要,其實如果換著以前我只需理會自己,我都無咁認真,但而家要照顧身邊既人,一句問自己,唔為自己都要為佢地著想,當堂就會無得退讓。 ...
自己做好衛生,有病早睇醫生。盡力就好。

太擔心都唔好。

我出外面做野都中covid。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆